Seminar: Future of Finance

Waar in het verleden de focus lag op traditionele transactieverwerking en regelgeving, wordt de afdeling Finance steeds meer gezien als centraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Dit brengt nieuwe verwachtingen met zich mee die een juiste balans vereisen tussen Efficiency, Compliance en het verzorgen van Insights.

Niet alleen de visie op Finance en Tax is hierin bepalend maar ook welke technologische ontwikkelingen het mogelijk maken om deze doelstelling daadwerkelijk te realiseren. Echter, de technologische ontwikkelingen gaan snel en zijn bijna niet bij te houden. Wat houdt dit in voor mijn SAP ERP oplossing? Kan mijn doelstelling wel gerealiseerd worden met de huidige versie van SAP?

KPMG organiseert samen met McCoy & Partners op 15 november de Future of Finance. Deze sessie geeft een blik in de toekomst op het gebied van Efficiency, Compliance en Insights. Vervolgens wordt u meegenomen in de mogelijkheden die SAP ECC en S/4HANA voor u kan bieden. Om de middag compleet te maken volgen twee cases die u kunnen helpen de volgende stap te zetten.

Voor wie is dit interessant?Afbeelding
CFO’s, CIO’s, Group Controllers en Finance Managers gebruikmakend van een SAP besturingssysteem.

Aanmelden
Via deze link https://events.kpmg.nl/FutureFinance_aanmelden kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst. 

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, kunt u zich via deze link afmelden. https://events.kpmg.nl/FutureFinance_afmelden

Wij hopen uw reactie te mogen ontvangen voor 3 november 2017.

U ontvangt ongeveer een week voor de bijeenkomst een bevestiging. 

Gezien de wet op de privacy bestaat de kans dat u deze uitnodiging zowel van KPMG als McCoy ontvangt. 

Indien u vragen heeft over de bijeenkomst, kunt u contact opnemen met Erik Simons | M +31 20 656 4658 | simons.erik@kpmg.nl

Wij zien u graag op woensdag 15 november a.s.

Afbeelding

Meest gelezen