SAP Benelux organiseert de SAP Support Dag op 2 juni bij SAP NL in Den Bosch

SAP nodigt haar klanten met Enterprise Support en/of Active Embedded support hartelijk uit voor de SAP Support Dag 2016 die plaatsvindt op het kantoor van SAP Nederland te Den Bosch op 2 juni 2016.

Thema van dit jaar is: “Fit for future – Transformation within IT!” Het thema komt gedurende de dag terug in de drie streams die we voor je hebben voorbereid.

 

  • In de SAP Solution Manager 7.2 stream kun je zelf ervaren welke nieuwe functies de meest recente versie van Solution Manager uw organisatie te bieden heeft. Deze sessie duurt de hele dag en bestaat uit twee onderdelen. Een deel concentreert zich op de hands-on ervaringen met de nieuwe functionaliteiten van de Solution Manager. In het andere deel presenteren we de praktische stappen die nodig zijn om te upgraden en deze release te activeren. We bespreken ook SAP’s visie op Solution Manager en de eerste klantervaringen.


  • Tijdens de 'Design Thinking' stream maak je gedurende de dag kennis met de Lego Serious Play en Design Thinking methodes op de best denkbare manier – door er zelf mee aan de slag te gaan. Beide methoden laten je ontdekken dat er creatieve manieren zijn om te beschrijven, creëren en ontwerpen. Je leert om je kijk op de business en de bijbehorende uitdagingen ter discussie te stellen. We gaan vervolgens kort in op de transformatie van jouw organisatie met behulp van SAP innovaties.


  • In de IT transformation stream geven klanten inzicht in hun transformaties die hebben geleid tot buitengewone successen. Je krijgt een beeld van de uitdagingen die ze zijn tegengekomen tijdens deze transformation journey. Onderwerpen die onder meer aan bod komen, zijn Cloud, SAP Fiori en SAP HANA.

 

Meer informatie vind je hier. De dag zal een mix van Nederlandse en Engelse delen bevatten.


Het event is, na inschrijving op een van de 3 streams, zonder kosten te bezoeken. Inschrijven kan door een mail te sturen naar SapSupportBenelux@sap.com met de keuze van de stream in de kop van de mail.

 

 

Meest gelezen