Rob van Westrop vertelt waarom hij het VNSG Congres bezoekt

Rob van Westrop, werkzaam bij KPN Digital, komt dit jaar weer naar het VNSG Congres. ‘Het is goed om over de heg te kijken bij collega’s van andere bedrijven. Zo hoor je waar zij mee bezig zijn en daar kun je van leren’.


Waarom neem je deel aan het VNSG Congres?
‘Wij gaan eigenlijk altijd naar het VNSG Congres, behalve afgelopen jaar. Het programma van vorig jaar bestond uit losse seminars. Dat sprak mij niet zo aan. Dit jaar ga ik weer twee dagen samen met een collega.
De trigger om me dit jaar weer voor het VNSG Congres in te schrijven zijn met name de onderwerpen. Ik ga naar het congres om de krenten uit de pap te halen. Het is goed om eens over de heg te kijken bij collega’s van andere bedrijven. Zo hoor je hoe zij het doen’.


Wat zijn je verwachtingen?
‘Ik heb geen specifieke verwachtingen, maar ik heb wel gekeken of er leuke en interessante onderwerpen bij zitten om meer over te leren. Bij KPN zijn we bezig met de implementatie van SAP HANA op SAP CAR (Customer Activity Repository) en op het VNSG Congres komt dit onderwerp voorbij. Net zoals Mobility en Business Objects.


De vrijheid en het netwerken van het congres spreken mij aan. Het is ook een soort reünie. Je kunt zelf bepalen waar je gaat kijken, welke sessie je gaat volgen en wanneer. Als ik even geen zin heb om een sessie te volgen ga ik bij leveranciers langs op de beursvloer. Kijken wat zij allemaal aanbieden’.


Wat hoop je te leren?
‘Voor mij bestaat het VNSG Congres voor 80% uit netwerken en voor 20% uit nieuwe ideeën opdoen. Ik ga niet met een exacte vraag naar het VNSG Congres, al ben ik wel leergierig. Het volgen van een sessie kan wel vragen bij me oproepen. Bijvoorbeeld hoe we het zouden kunnen inrichten bij KPN Retail’.


Kijk voor meer informatie over het VNSG Congres op www.vnsgcongres.nl

 

Meest gelezen