Registreer nu voor het VNSG Congres!

Het VNSG Congres komt er weer aan en wij nodigen je van harte uit! We hebben hard gewerkt aan een inhoudelijk sterk programma waarin je alles te weten komt over de nieuwste ontwikkelingen op SAP-gebied.


Laat je inspireren door klantverhalen van o.a. Office Depot, PostNL, Philips, Jacobs Douwe Egberts en Alliander. Leer van de vele SAP Product Roadmap sessies. En ontmoet experts en vakgenoten op de informatiemarkt.


Reserveer 4 en 5 oktober in je agenda voor dé jaarlijkse update voor de SAP-community!


Voor slechts € 50,- meer, heb je twee dagen toegang tot het VNSG Congres, en met een interessant programma aanbod op beide congresdagen, verdubbel je je SAP-kennis! Schrijf je dus meteen in!Waarom deelnemen?

Het VNSG Congres is volledig gericht op ‘elkaar verbinden en versterken.’ Bekijk het programma om te zien welke kennis je kunt opdoen. Ook is het de perfecte gelegenheid om vakgenoten gemakkelijk te ontmoeten en je te laten inspireren. Wat is jouw reden om te komen?

Peter de Jong, functioneel beheerder SAP BW bij ProRail
‘Bij het VNSG Congres kun je informatie inwinnen over nieuwe technologieën, zoals SAP HANA. Daarnaast hoor je van consultancy partijen in hoeverre deze ontwikkelingen al zijn toegepast in de markt. Het kan je zomaar op nieuwe paden en wegen brengen.'


Programmateam aan het woord

Afbeelding
Programmateamlid Twan van den Broek

Bij welke thema’s staan we dit jaar stil? Mark Kroes vertelt je wat je van Customer Engagement & Commerce kunt verwachten en Frank Gubbels licht Big Data & Analytics nader toe.Keynote Willem Vermeend

Prof. Dr. Willem Vermeend is ongetwijfeld één van de grote specialisten op het sociaal economische vlak en het financiële en fiscale terrein.
Als fintech-gezant moet hij Nederland op de kaart zetten als ‘centrum van financiële vernieuwing’. Op 5 oktober geeft hij een inkijk in de nieuwe wereld.

Keynote Angélique de Vries

Als Head of Global Presales and Customer Experience komt Angélique de Vries over de hele wereld in contact met klanten die innoveren met SAP-technologie en -oplossingen. Wat kunnen wij van deze klanten leren en wat zijn de mogelijkheden in Nederland? Angélique laat zien hoe SAP haar klanten helpt met de digitale transformatie.Community feest

Na het grote succes van vorig jaar organiseert de VNSG-community ook dit jaar weer een knallend feest op dinsdagavond 4 oktober in de Orangerie in ‘s-Hertogenbosch. Dat wil je niet missen!


www.vnsgcongres.nl


 Afbeelding

 

 

 

Meest gelezen