Reeks over SAP Enterprise Support Academy – deel 4 Meet-the-Expert sessions (MTE)

De Meet-the-expert sessions zijn korte live workshops waarbij een SAP Expert meer uitleg geeft rond de support aspecten van een van de laatste SAP technologieën. In de toekomst zijn ze waarschijnlijk achteraf nog te beluisteren, maar dat is nu nog niet mogelijk. Momenteel zijn sessies rond de volgende onderwerpen te boeken: SAP HANA Cloud Platform, SAP ONE Support Launchpad,  SAP Workforce Performance Builder.

Ga voor meer informatie naar het dossier 'Alles over SAP Support' op het VNSG Kennisportaal.


SAP Enterprise Support Academy
Uit een enquête van de VNSG in maart/april 2015, kwam naar voren dat klanten weinig bekend zijn met de Enterprise Support Academy, een onderdeel van Enterprise Support waaruit veel toegevoegde waarde kan worden gehaald. In samenwerking met SAP Global Service & Support is onder andere deze reeks artikelen opgesteld om meer bekendheid te geven aan de verschillende onderdelen van de SAP Enterprise Support (ES) Academy.

Met de ES Academy kunnen de benodigde kennis en vaardigheden opgebouwd worden om het maximale uit SAP Enterprise Support te halen. Tevens kunnen services worden geleverd die ertoe bijdragen uw SAP landschap te stabiliseren/optimaliseren en/of om problemen te voorkomen.  De ES Academy biedt verschillende methodes om te voldoen aan verschillende behoeftes van de klant via live info-sessies, technische informatieve video’s en documentatiebrochures. Vanaf nu gaan we in elke nieuwsbrief in op een bepaald onderdeel. We leggen uit wat het inhoudt, waarom ze te gebruiken en wat het klanten brengt als toegevoegde waarde.

Hier vind je de directe link naar de ES Academy: http://support.sap.com/esacademy

 

Meest gelezen