Programma VNSG Congres bekend!

Het congresprogramma is inmiddels bekend en te bekijken op de website. Binnen elk van de 9 geselecteerde onderwerpen komt de meest relevante en actuele informatie aan bod. Aan ieder topic is ook een workshop of interactieve masterclass gekoppeld waarmee je hands-on aan de slag kunt. Welke sessies noteer jij in jouw agenda?

Naast de afsluitende keynote sprekers, zijn de opening keynotes van gerenommeerde SAP’ers een niet te missen hoogtepunt van elke congresdag:

  • Op 13-10 vertelt Rolf Schumann, Chief Technology Officer EMEA & MEE, over hoe te innoveren met SAP technologie en oplossingen.
  • Augusto Abbarchi, Senior Vice President en Global Head of Maintenance, gaat op 14-10 in op SAP Support Services en hoe organisaties daarmee waarde kunnen creëren.
  • Tot slot deelt Global Vice President Co-Innovation and Strategy Sven Denecken op 15-10 zijn uitgebreide kennis over S/4HANA, de nieuwe generatie ERP.Wat is jouw motivatie om deel te nemen?

Kom je voor de kennis, de contacten of heb je een andere reden om naar het VNSG Congres te gaan? We vroegen het een aantal deelnemers

Vera van der Mark, SAP FI/CO Consultant bij Trespa Int.:
“Ik ben eerder nooit bij het VNSG Congres geweest. Nu ben ik meer geprikkeld om te gaan. Het is in Den Bosch en alle financiële onderwerpen vallen op één dag. De clustering van onderwerpen naar een dag is fijn. Je kunt nu gerichter naar het congres komen.”

Richard Hartnack, Project manager SAP HCM bij RDW:
“Voor mij vallen de relevante onderwerpen samen. Dat is een grote stap vooruit! En wij zijn bij RDW al zo ver dat we niet alleen informatie halen, maar ook informatie brengen. Ik kan ook onze ervaringen delen en dat doe ik graag.”

 

Ga voor nog meer informatie over het VNSG Congres naar www.vnsgcongres.nl

 

 

Meest gelezen