Overzicht lopende verbeterprojecten


Door Mientje Paais | 19.10.2017  10.36

 

 

Wil je je input en mening geven over de bestaande oplossingen van SAP? Ook hiervoor lopen er diverse projecten. Na afronding van een project levert SAP verbeteringen op voor deze bestaande oplossingen die jij vervolgens als gebruiker weer direct kunt downloaden.


Bekijk de verbeterprojecten inclusief een aantal "Spotlight" projecten op het gebied van Machine Learning, SAP Internet of Things en S/4HANA.


Wil je meer informatie over een project? Klik dan op de link van het betreffende project en lees de uitgebreide informatie en mogelijkheden op de vernieuwde Customer Influence website! Log hiervoor  eenmalig in met je mailadres, S-nummer of P-nummer. Nog geen account bij SAP? Hieronder staat een korte beschrijving hoe je snel aan de slag kunt.

 

1. Lopende projecten

 

Spotlight projecten

Meer informatie over spotlight projecten

Projecten per vakgebied

 

2. Komende verbeterprojecten

In de komende maanden gaan onderstaande verbeterprojecten van start. Om op de hoogte te blijven klik je op het project & kun je de voortgang volgen door op de button "Follow".


 

Account aanmaken

Nog geen account bij SAP? Klik op de afbeelding voor meer informatie over het aanmaken van een account.

Vergeet niet bij het aanmaken van je account de VNSG aan te merken als jouw gebruikersvereniging! Je kunt ook jouw interessegebieden aangeven (Areas of interest) om op de hoogte te blijven van andere verbeterprojecten.
Afbeelding

 

 

 

Meest gelezen