Organisaties gezocht die samen met SAP de e-facturatie oplossing willen verbeteren!

 

Door Mientje Paais | 14.02.2017 16.55

Doet je organisatie veel zaken met de Nederlandse overheid? Verbeter dan samen met SAP de bestaande elektronische facturatie-oplossing! Lees onderstaande oproep en meld je organisatie bij interesse aan bij Rikus Voerman, Localization Product Manager bij SAP!


De Nederlandse overheid verplicht haar afnemers sinds begin dit jaar facturen elektronisch te versturen. Hierbij heeft de overheid aangegeven dat gebruik gemaakt kan worden van de standaard voor elektronisch factureren; Simpler Invoicing.

SAP is op dit moment  bezig de bestaande oplossing voor E-facturen (eDocuments) aan te passen, zodat voldaan wordt een de eisen die gesteld worden door Simpler Invoicing aan e-facturatie. Dit biedt u de mogelijkheid vanuit uw financiële administratie facturen elektronisch en in het juiste formaat te versturen. De oplossing kan natuurlijk ook ingezet worden voor het versturen van e-facturen aan ‘niet-overheid’ afnemers.

De oplossing ondersteunt ook formaten die in andere landen gebruikt worden (bv. Italie, Spanje, Belgie), hierdoor kunt u voor verschillende landen gebruik maken van 1 oplossing voor het versturen van E-facturen.

Oproep
Voor de introductie van de oplossing in Nederland zijn we op zoek naar een aantal klanten die graag willen deelnemen aan een pilot traject. Deelname aan de pilot betekent dat u in een vroeg stadium kunt beschikken over de functionaliteit.

Verder wordt u geholpen door SAP met de benodigde inrichting en zorgen wij voor een snelle oplossing mocht u tegen problemen aanlopen.

Mocht u vragen hebben over de oplossing of geïnteresseerd zijn om als pilot klant deel te nemen aan dit traject dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Rikus Voerman (rikus.voerman@sap.com).

 

Meest gelezen