Oproep! Hulp gevraagd indienen nieuw verbeterproject voor "Document based business processes"


Door Mientje Paais | 25.10.2017  16.23SAP heeft een  aantal verbetervoorstellen voor het printen, mailen en archiveren van documenten ontvangen door diverse gebruikers wereldwijd. Omdat de verbetervoorstellen component-overkoepelend zijn, is na overleg met SAP besloten een nieuw project aan te vragen bij product development. 


Een gebruikersvereniging heeft de mogelijkheid om een nieuw verbeterproject in te dienen. Dit gebeurt door middel van een formulier dat ingevuld wordt door gebruikers in samenwerking met een lokaal aanspreekpunt. Voor dit project is dat Gabi Scheinert, een actief lid binnen het SAP EAM-domein. Er is een conceptvoorstel voor de projectaanvraag opgezet door de Duitse gebruikersvereniging DSAG. Deze is inmiddels uitgestuurd naar een aantal actieve gebruikersvereningen.

 

Samen sterk!

Als er minimaal vijf gebruikers zijn die een aanvraag ondersteunen, dan neemt SAP development een aanvraag in behandeling. Bekijk dan ook de voorgestelde verbeteringen in dit aanvraagdocument.


Voor wie is het interessant?

Organisaties die werken met SAP Basis, DMS, EAM, PP, PS, SD, CRM en QM zijn van harte uitgenodigd om aan dit project mee te werken.


Hulp gevraagd

Herken je de punten die verbeterd dienen te worden? En wil je een bijdrage leveren? Meld je dan bij bij Gabi Scheinert. Ook kun je haar mailen voor meer informatie over het initiatief.

Meest gelezen