Nardus van Herpen vertelt je waarom hij het VNSG Congres bezoekt

Nardus van Herpen, SAP Consultant bij Louwman ICT Services, bezoekt voor de eerste keer het VNSG Congres: ‘Ik ga er redelijk open in. Ik ben nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen en wil kennismaken met de SAP-wereld’.


Waarom neem je deel aan het VNSG Congres?

‘Mijn manager vroeg aan mijn collega’s en mij wie er interesse had in het VNSG Congres. Ik had gekeken wat voor mij interessant is in het programma-aanbod, bijvoorbeeld de overgang naar SAP S/4HANA. Voor mij was dat de inschrijftrigger’.


Wat zijn je verwachtingen?

‘Ik ben nog nooit naar het VNSG Congres geweest, want ik kom eigenlijk ook uit een andere ICT-hoek. Collega’s kennen het congres al, maar ik werk zelf pas drie jaar met SAP. Een aantal van de bedrijven binnen de Louwmangroep werkt al sinds 1999 met SAP. Maar vanaf 2014 werken nu alle importeursbedrijven (auto’s/motoren/watersport) van de Louwmangroep met een gemeenschappelijke SAP-oplossing.

Tijdens het congres wil ik kennismaken met de wereld van SAP en ik ben nieuwsgierig naar de ervaringen van bedrijven die overgaan of zijn overgegaan naar SAP S/4HANA’.


Wat hoop je te leren?

‘Ik moet nog wel het programma voor die dag bepalen, maar ik ben voornamelijk geïnteresseerd in SAP S/4HANA. Hier gaan ook een aantal sessies over. Ik ben benieuwd naar de valkuilen waarmee je te maken krijgt en de technische overgang. En vooral met welke functionele zaken je rekening moet houden’.
 


Kijk voor meer informatie over het VNSG Congres op www.vnsgcongres.nl


Meest gelezen