Meedoen aan verbeteren van toekomstige SAP-oplossingen! Inschrijving geopend.

 

Door Mientje Paais | 17.05.2017  10.42

 

SAP-gebruikers wereldwijd kunnen tot 9 juni inschrijven op maar liefst 80 verbeterprojecten die betrekking hebben op toekomstige SAP-oplossingen.


Per project is uitgebreid omschreven wat het inhoudt. Bekijk de uitgebreide informatie in deze pdf: uitgebreide informatie per verbeterproject! De informatie is ook online te vinden op de Customer Influence website van SAP.


Eerst registreren en dan pas definitief meedoen
Ben je enthousiast geworden? Dan kun je je meteen aanmelden. Weet je nog niet zeker of je daadwerkelijk wilt meedoen?  Aanmelden betekent niet automatisch dat je verplicht bent mee te doen. Je wordt eerst uitgenodigd voor een call met SAP Development. Daarna besluit je definitief te participeren, of niet.


Een profiel op het Customer Influence platform
Heb je nog geen profiel? Maak er een aan, zodat je op de hoogte wordt gehouden van verbeterprojecten binnen je vakgebied.


Heb je er wel één? Zorg er dan voor dat je profiel up to date is door je interesses aan te vinken en aan te geven dat je organisatie lid is van de VNSG!


Klik op deze link om je profiel te bekijken of een aan te maken: https://influence.sap.com/ct/c_ent_ct_profile_edit.bix.


Handige links
Customer Influence platform: https://influence.sap.com/
Projecten per vakgebied


Meest gelezen