Loop mee in het VNSG team tijdens de SAP Run | 10 juni

Op vrijdag 10 juni 2016 organiseert SAP Nederland opnieuw de RUN LIKE NEVER BEFORE estafetteloop voor de Richard Krajicek foundation. Ook dit jaar kun je in het VNSG team meelopen.


Het VNSG team

Om het VNSG team te vormen zijn we op zoek naar vijf personen die samen 25 km op een 5 km parcours afleggen. De VNSG zorgt voor de financiële bijdrage aan de Richard Krajicek foundation. Wil jij met het team strijden om de snelste eindtijd? Geef je dan op bij marissa.heymans@vnsg.nl.


Let op!

Registratie voor het VNSG team verloopt via Marissa Heymans. Je hoeft je dus niet via de SAP website in te schrijven.SAP Run
SAP organiseert jaarlijks de estafetteloop voor de Richard Krajicek foundation. De SAP run steunt het ‘scholarship programma’, dat kansarme jongeren in Nederland een nieuwe start biedt met een studiebeurs.


De start en finish bevinden zich op het SAP terrein, Amerikastraat 10 in ’s-Hertogenbosch. Vanaf 13.00u is de registratiebalie geopend en om klokslag 14.00u klink het startschot van de estafetteloop. Alle lopers dienen uiterlijk om 17.45u terug te zijn op het terrein. Op het terrein kunnen lopers en supporters gezellig verblijven met drankjes, snacks en muziek. SAP sluit de middag af met een loterij en prijsuitreiking.


Alle informatie over de SAP Run kun je vinden op deze website.

 

Meest gelezen