LET OP: verlenging early bird connect to innovate!

 

Door Sharon Tijssen | 19.06.2017  14.41

 

Het nieuwe, inspirerende tweedaagse kennisevenement van SAP Nederland en VNSG. Met het breedste IT- en businessprogramma ooit!


Early Bird: Schrijf je uiterlijk tot en met 30 juni in en ontvang 100 euro korting op je toegangsticket!IT-track vs. business tracks

Dit evenement is opgedeeld in twee delen: er is een IT-track die op beide dagen vertegenwoordigd is. Hier kun je deelnemen aan workshops, klantpresentaties en roadmapsessies bijwonen of discussiëren tijdens een van de rondetafelsessies. Topics als Customer Engagement, Big Data en User Experience komen dan ook uitgebreid aan bod.


Daarnaast zijn er zes businesstracks met elk hun eigen programma. Op 3 oktober vind je de laatste trends en meest spraakmakende sprekers op het gebied van Finance, HR en Procurement. 4 oktober krijg je de meest interessante keynotes m.b.t. Supply Chain en Sales & Marketing voorgeschoteld. Speciaal voor Start-ups & Scale-ups is er die dag ook een uniek programma samengesteld, waar ideeën kunnen worden gepitcht volgens het Dragon’s Den principe.

Lees hier meer over het programma


Thought leaders uit jouw vakgebied

Om een aantal tipjes van de sluier te lichten: Mark Raben neemt je mee op een inspirerende ontdekkingsreis langs de mooiste innovatieve toepassingen van het afgelopen jaar. Ook een grote naam als Esther Vergeer voegen we vol enthousiasme aan een van de programma’s toe. Onder andere Shell, Alliander, Facilicom, APG en Lamb Weston/Meijer delen graag hun visie op de toekomst en praktijkverhalen met je. En vele interessante en veelbelovende namen zullen volgen!


Geef je interesses door

Wil jij het programma van een specifieke businesstrack bijwonen? Dat kan! Geef hieraan waar je interesses liggen. We houden je dan op de hoogte wanneer er een aansprekende keynote aan het programma is toegevoegd.


Wanneer je in het duo-ticket geïnteresseerd bent, geef dan hier aan dat je interesse bij IT ligt. We laten je dan weten welke interessante workshops, klantpresentaties en rondetafelsessies jou te wachten staan!

Bestel hier je ticket


OVER CONNECT TO INNOVATE

-       2 dagen vol kennis, technologie, innovatie en netwerken
-       het breedste IT- en businessprogramma ooit
-       ruim 1500 bezoekers
-       200+ sessies aan inspiratie
-      www.connect-to-innovate.nl

Afbeelding

 

 

Meest gelezen