Leer meer over SAP in VNSG focusgroepen

De VNSG kent 30 focusgroepen waarvan de leden frisse, nieuwe inzichten op SAP-gebied met elkaar delen en bespreken. Deze focusgroepen zijn er voor iedereen die werkt met SAP, dus wellicht ook interessant voor u en uw collega’s!

Focusgroepen

Focusgroepen zijn voor iedereen, want voor elke specifieke branche, functie of taak bestaat een focusgroep. Focusgroepleden kunnen hun eigen deskundigheid inbrengen, maar ook door input van gastsprekers, SAP experts en consultants tijdens bijeenkomsten wordt kennis op het specifieke vakgebied gedeeld.

Jaarlijks zijn er ook een aantal themadagen waar actuele thema’s binnen een gebied uitgebreid besproken worden. Op deze manier is het voor leden mogelijk om zeer gericht kennis en ervaring uit te wisselen, nieuwe ontwikkelingen te bespreken of hun netwerk uit te breiden op hun interessegebieden.

Wilt u weten welke focusgroepen er zijn? Kijk dan hier voor de VNSG focusgroepbrochure.

Aanmelden focusgroep
Maar liefst 3700 medewerkers van de bij de VNSG aangesloten bedrijven zijn lid van één of meer focusgroepen. Bent u nog geen lid van een focusgroep, maar wilt u actief geïnformeerd worden over uw interessegebieden? Meldt u dan hier kosteloos aan.

Deel dit bericht ook met collega’s, zodat ook zij zich kunnen aansluiten bij de VNSG focusgroepen.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met marissa.heymans@vnsg.nl

 

Meest gelezen