Leer meer over SAP in VNSG Focusgroepen. Ook op jouw interessegebied!

De VNSG kent 30 focusgroepen waarin leden frisse, nieuwe inzichten op SAP-gebied met elkaar delen en bespreken. Deze focusgroepen zijn er voor iedereen, dus zeker ook interessant voor jou en je collega’s!

 

Focusgroepen
Focusgroepen zijn voor iedereen, want voor elke specifieke branche, functie of taak bestaat een focusgroep. Focusgroepleden kunnen hun eigen deskundigheid inbrengen, maar ook door input van gastsprekers, SAP experts en consultants tijdens bijeenkomsten wordt kennis op het specifieke vakgebied gedeeld. Op deze manier is het voor leden mogelijk om zeer gericht kennis en ervaring uit te wisselen, nieuwe ontwikkelingen te bespreken of hun netwerk uit te breiden op hun interessegebieden.

 

Wil je weten welke focusgroepen er zijn? Kijk hier voor de focusgroepbrochure en hier voor het overzicht op onze website.

 

Aanmelden focusgroep
Maar liefst 3850 medewerkers van de bij de VNSG aangesloten bedrijven zijn lid van één of meer focusgroepen. Wil je actief geïnformeerd worden over je interessegebieden? Meld je dan hier kosteloos aan.


Deel dit bericht ook met collega’s, zodat ook zij zich kunnen aansluiten.


“Ik werd op deze focusgroep gewezen door mijn collega die tegen mij zei dat het wel wat voor mij zou zijn. Na wat research heb ik besloten om mezelf aan te sluiten bij de focusgroep en ik heb er veel baat bij. Ondertussen ben ik bij bijna alle meetings geweest en houd ook regelmatig andere focusgroepen in de gaten.” – Dominique Duursma, Merck

 

“Wat ik altijd zo fijn vind aan focusgroepbijeenkomsten is dat je echt met elkaar kunt praten over de inhoud en dat er geen verkooppraatjes actief zijn.” – Wim Priem, Eneco
 

 

Meest gelezen