Kunnen we jou het sparren met de beste SAP architecten toevertrouwen?

Wanneer oprechte ambitie je drijfveer is komen er resultaten tot stand die je vooraf niet had kunnen voorspellen. Zo is Achmea koploper in de wereld met een zelf ontwikkelde en geïmplementeerde industriebrede SAP verzekeringsoplossing.

Wij ontwikkelen en implementeren dan ook voortdurend de nieuwste modules en technologieën. Niet alleen voor ondersteunende en financiële bedrijfsprocessen, maar ook modules die gericht zijn op de core business van Achmea, de verzekeringsprocessen. Deze verscheidenheid maakt dat we binnen het SAP Competence Center op veel verschillende kennisgebieden adviseren, beheren en ontwikkelen. Je kunt op talrijke IT gebieden aan de slag. Denk aan functionele consultants, applicatiebeheerders, architecten en systeembeheerders. Allen zijn zij dagelijks met SAP bezig. Genoeg doorgroeimogelijkheden dus!

Binnen Achmea spelen grote complexe SAP-integratieprojecten, wat voor de professional neerkomt op een hele reeks aan boeiende klussen. Kortom: de logische stap in je SAP-carrière. Samen met zo’n 250 collega’s krijg je de komende jaren te maken met HR, Finance, Consolidatie, Portals en Policy Management. Daarnaast kun je interessante opleidingen verwachten, hoewel je ook in je team constant bijleert.

Wil je meer weten over onze organisatie? Neem dan contact op met een van onze SAP collega’s. Bouw jij graag mee aan ons bedrijf als de grootste digitale verzekeraar en het vertrouwen van onze klanten? Dan komen we graag in contact met jou! We zijn voortdurend op zoek naar IT-specialisten en ambitieuze junior IT-ers die zich willen ontwikkelen binnen één van onderstaande specialismen.

Zie je op dit moment geen passende vacature? Schrijf je dan in voor onze IT-Talentpool of neem contact op met een van onze recruiters om te zien welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Klik hier voor meer informatie.

 

Meest gelezen