Jouw praktijkverhaal op nieuw VNSG en SAP evenement?

 

Door Sharon Tijssen | 16.03.2017  10.16

 
Met veel trots en plezier kondigen we een volledig nieuw congres aan:

Afbeelding

Afbeelding


Groter, breder, interactiever

De VNSG en SAP hebben de krachten gebundeld voor een nieuw tweedaags kennisevenement voor de Nederlandstalige SAP-community. Met de integratie van het VNSG Congres, het SAP Innovation Forum en de SAP Inspiration Days bieden we het breedste IT- en businessprogramma ooit aan. De meest up-to-date SAP-kennis en -expertise gebundeld in twee inspirerende dagen!

Op 3 en 4 oktober is het NBC Congrescentrum in Nieuwegein dé plek om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en geïnspireerd te worden door de nieuwste SAP-ontwikkelingen. 


Call for Papers

Zo’n congres is vanzelfsprekend niets zonder jouw expertise. Wil je jouw kennis en praktijkervaring graag delen op één van de vele connect to innovate podia? Dien tijdig een abstract voor een interessante presentatie in over de implementatie van een SAP-oplossing in jouw organisatie. Daarnaast zijn we ook op zoek naar interessante business verhalen waarbij IT een rol heeft gespeeld. Van 27 maart tot en met 14 april kun je jouw abstract indienen. Klik hier voor meer informatie.


Sprekers rehearsal

Om een goed beeld van je presentatie te krijgen en daarmee de kwaliteit van het programma te waarborgen, organiseren we op 7 september een verplichte sprekers rehearsal. Noteer ook deze datum alvast in je agenda!


Gratis congrestoegang

connect to innovate biedt ook jou de mogelijkheid om antwoord te krijgen op al je vragen en te leren van de ervaringen van andere SAP-gebruikers. Wanneer jouw presentatie wordt geselecteerd, krijg je als spreker twee dagen gratis toegang tot het belangrijkste event van de SAP-community in Nederland.


Ga naar connect to innovate  voor meer informatie!

 

Meest gelezen