"Je ontmoet hier mensen van buiten jouw bedrijf in hetzelfde werkveld" | Renee Djohor, Enexis

Op donderdag 4 februari 2016 heeft een aantal vrijwilligers uit de focusgroep Custom Development de VNSG Developersdag georganiseerd. Deze dag was met 200 deelnemers volledig uitverkocht!
AfbeeldingRENEE DJOHOR | Software Engineer bij Enexis

“Ik ben regelmatig bij de VNSG en ik heb er altijd een goede ervaring mee. Je ontmoet hier mensen van buiten jouw bedrijf in hetzelfde werkveld.

De Developersdag vind ik erg nuttig. Ik kom hier naartoe met ideeën wat wij als bedrijf willen qua nieuwe technieken en je ziet op deze dag wat er mogelijk is. Deze inspiratie geeft meer tastbare opties, zoals de presentatie over het watermanagement met Internet of Things (IoT). Zij hebben een korte demo laten zien hoe je met SAP HANA het waterpeil kunt managen.

De keynotepresentatie van Frank Wammes vond ik uitstekend en tegelijkertijd inspirerend. Hij benadrukte nogmaals dat heel veel mogelijk is met de technologie die er al zijn en nog komen, niet alleen maar voor software ontwikkelaars.”

 

AfbeeldingCHRIS VERBERNE | Infra Architect bij Atos
“Ik bezoek de VNSG activiteiten graag. Als het onderwerp me aanspreekt ga ik er heen, zoals vandaag bij de Developersdag. Het is een leuke dag, een goed initiatief. Je krijgt hier ontwikkelingen van SAP producten op een rijtje. Ook leer je weer mensen kennen. Dat is een voordeel en het maakt het extra interessant!

Ik zou tegen mij collega’s zeggen die hier niet zijn geweest dat ze een stukje context gemist hebben. De dingen die je minder gebruikt in je werk kom je hier tegen en dat werkt blik verruimend. Ik ben geen developer, maar ook voor mij is het belangrijk om te weten wat de ontwikkelingen zijn op dit gebied. In mijn werk ontwikkel ik niet, maar moet ik wel zorgen dat het werkt.”

 

HOLANDA SNIJDER | Applicatiebeheerder & Informatieanalist bij Provincie Noord-Brabant en HELMA VAN WIJGERDEN | Applicatiebeheerder bij Provincie Noord-Brabant
‘De Developersdag is goed opgezet’ vertelt Jolanda. ‘Wij zijn hier naartoe gekomen om te horen wat er speelt en wat de nieuwe ontwikkelingen zijn. Onze voorkeur ging uit naar de presentaties over HANA.’

‘De opzet van vandaag vind ik herkenbaar, ik ben namelijk vaker bij de VNSG geweest’ vertelt Helma. ‘Het is altijd goed verzorgd en het aanbod in content en presentaties is goed. Je kunt uit veel dingen kiezen en de powerjams vond ik leuk, kort en krachtig.’

Jolanda: ‘Wij zijn al jaren lid en gaan ook regelmatig naar andere themadagen. De VNSG is het platform om oude bekenden en nieuwe gezichten te ontmoeten op je vakgebied. Samengevat is het een interessante dag!’


Onze leden ontmoeten elkaar door heel Nederland, en zelfs daarbuiten…. Zo kunnen zij elkaar inspireren en kennis laten maken met de vele mogelijkheden die SAP biedt. De VNSG. Verbindt. Versterkt. Daar draait het om!

Lees hier nog meer ervaringen van onze leden.


Meest gelezen