Inspirerende keynotes VNSG Congres 2016


Door Sharon Tijssen | 05.09.2016  13.58

 

Keynotes 4 oktober

Als Head of Global Presales and Customer Experience komt Angélique de Vries over de hele wereld in contact met klanten die innoveren met SAP-technologie en -oplossingen. Wat kunnen wij van deze klanten leren en wat zijn de mogelijkheden in Nederland? Angélique laat zien hoe SAP haar klanten helpt met de digitale transformatie.


Trendwatcher Farid Tabarki doet met zijn Studio Zeitgeist onderzoek naar de (Europese) tijdgeest met thema’s als radicale decentralisatie, transparantie en de opkomst van de vloeibare economie. Opgedane inzichten worden verwerkt tot concrete adviezen en projecten waar veel organisaties hun voordeel mee doen.Keynotes 5 oktober

Hala Zeine, Head of SAP Portfolio Strategy & Pricing Management, adviseert de SAP board over de accenten die moeten worden gelegd bij het ontwikkelen van en het investeren in technologische oplossingen. Zij vertelt gepassioneerd over belangrijke trends, de drijfveren achter de SAP productstrategie en hoe deze zaken het uiteindelijke portfolio en de pricing beïnvloeden.


Prof. Dr. Willem Vermeend is ongetwijfeld één van de grote specialisten op het sociaal economische vlak en het financiële en fiscale terrein. Als fintech-gezant moet hij Nederland op de kaart zetten als ‘centrum van financiële vernieuwing’. Op 5 oktober geeft hij een inkijk in de nieuwe wereld.


AfbeeldingMeest gelezen