Innovation Adoption Made Easy

 

Door Rob van der Marck | 09.12.2016  09.03

 

SUGEN (SAP User Group Executive Network), het internationale netwerk van 20 SAP user groups, heeft in samenwerking met SAP een proces ontwikkeld voor innovatie-adoptie om SAP-gebruikers te helpen met het identificeren, begrijpen en prioriteren van innovaties met SAP-software.


Het proces beschrijft de stappen die een klant volgt bij het proactief en regelmatig identificeren en evalueren van innovaties. Tegelijkertijd hebben we overzicht aangebracht in alle SAP tools en services die relevant zijn voor het ontdekken en het plannen van SAP-innovaties. Het zal niet blijven bij deze aanzet. Het proces of raamwerk voor innovatie-adoptie en de bijbehorende online tools zullen verder worden ontwikkel in samenwerking met SAP.


In deze presentatie vind je het procesoverzicht voor innovatie-adoptie en de relevante tools en services met hyperlinks naar meer online informatie. Een online overzicht van de tools en services is ook hier te vinden (inloggen met S-user id). Er is tenslotte een e-book waarin een overzicht van de tools en services wordt gegeven met meer achtergrondinformatie in de vorm van een opgenomen webinar, een presentatie in pdf-formaat en verdere online informatie.

 

 

Meest gelezen