In twee dagen up to date over SAP HANA Cloud Platform, Integration services!


Door Mientje Paais | 24.08.2016  16.19


Tijdens de tweedaagse workshop op 15 & 16 november krijgen integratiespecialisten de gelegenheid een in-depth integratieworkshop te volgen die gehost wordt door bekende SAP PI/PO productspecialisten.

SAP HCI wordt een steeds belangrijker component in het totale SAP-aanbod voor de toekomst. Bereid je nu al voor, zodat je klaar bent voor toekomstige ontwikkelingen!


Agenda

We starten beide dagen om 10.00 u en eindigen rond 17.00u. De workshop wordt gegeven bij SAP, Amerikastraat 10 in 's-Hertogenbosch.

Er is voldoende gelegenheid om jouw specifieke vragen te stellen. Op basis van bepaalde behoeftes kan een dag iets uitlopen.

Dinsdag 15 november

  • Cloud Integration – An Update on our Strategy
  • SAP HANA Cloud Platform, integration service – Hands-On Exercise 1
  • Integration Solution Advisor Methodology – Part 1
  • SAP HANA Cloud Platform, API Management

Woensdag 16 november

  • SAP HANA Cloud Platform, integration service – Hands-On Exercise 2
  • Integration Solution Advisor Methodology – Part 2
  • SAP HANA Cloud Platform, integration service – Hands-On Exercise 3

Dit is een hands-on workshop. Je neemt dan ook je eigen laptop mee, zodat je actief aan de slag kunt.

 

Meer informatie

Wat ga je precies leren? Welke voordelen leveren de workshop jou op? En voor wie is deze workshop bedoeld? Deze informatie én de uitgebreide agenda is te vinden in deze pdf: http://vnsg.nl/Uploads/2016/8/SAP-HCP-IntegrationService-IntegrationWorkshop-201611.pdf

 

Fee en aanmelden

We vragen een bijdrage van €399 euro exclusief btw. Wil je in een kleine, interactieve setting direct kennis vergaren van dé SAP integratie-experts? Meld jezelf én andere geïnteresseerden dan aan via Surveymonkey:
https://nl.surveymonkey.com/r/integratieworkshop

Let op: voor deze workshop geldt een minimaal en een maximaal aantal deelnemers. Je ontvangt dan ook als deelnemer een bevestiging per mail.

 

Meest gelezen