"Ik kan informatie uit eerste hand delen met focusgroepleden" | Eveline Bebelaar, secretaris focusgroep QM

Sinds 2014 vervul ik de functie van secretaris binnen de VNSG Quality Management focusgroep (QM). Ik ben meegegaan naar Walldorf omdat ik nieuwsgierig ben naar de ontwikkelingen op het gebied van QM op korte en op lange termijn. Daarnaast wilde ik, op gebied van QM, weten wat de veranderingen zullen zijn met de komst van S/4HANA.

 

Wat fijn om te merken is is dat SAP openstaat voor zowel klanten als partners. Tijdens het bezoek aan SAP Walldorf wordt er gepraat, naar je geluisterd en contacten gelegd. De Walldorf trip is dan ook erg waardevol. Op deze manier kan ik informatie uit eerste hand delen met focusgroepleden. Bijvoorbeeld over welke functionaliteit SAP recent heeft opgeleverd c.q. verbeterd, of waar ze op dit moment aan werken. En natuurlijk de toekomstige ontwikkelingen.

 

Alle verkregen informatie vanuit Walldorf zal gedeeld worden met onze focusgroepleden. Dit doen we door periodiek een themamiddag en een nieuwsbrief te organiseren. Daarnaast organiseren we later dit jaar ook een webinar in samenwerking met SAP Duitsland.

 

 

 

Meest gelezen