IBCS SUCCESS seminar | 17 november

 

Door Sharon Tijssen | 21.10.2016  09.00

 

Hoe leesbaar zijn de rapportages waar u dagelijks mee werkt? En welke invloed heeft dit op uw uiteindelijke strategische beslissingen, met alle bijbehorende risico's voor uw organisatie? 

De hoeveelheid beschikbare informatie groeit dagelijks, maar de doorlooptijd om beslissingen te nemen wordt steeds korter. Ondanks het toepassen van datavisualisaties, ontbreekt het bij de meeste rapporten en presentaties aan de onderliggende boodschap. Ook zijn de visuele weergaven niet uniform over de rapportages, waardoor het nog steeds veel tijd kost om een rapportage te doorgronden. 


IBCS als kapstok voor organisaties

IBCS -International Business Communication Standards- is een uniek datavisualisatie concept, waarin naast visuele, ook de semantische en conceptuele regels worden vastgelegd voor het leveren van management informatie. Juist deze combinatie maakt het geschikt om door organisaties geadopteerd te worden in tegenstelling tot alleen een datavisualisatie concept. IBCS  is al door meerdere grote (internationale) organisaties geadopteerd en heeft z'n toegevoegde waarde bewezen, zoals: Philips, SAP, Deutsche Telekom, Credit Suisse, International Card Services, Coca Cola, etc.


IBCS en SAP

IBCS wordt niet alleen door SAP intern toegepast, ook is SAP bezig om BO Cloud IBCS gecertificeerd te krijgen en zijn er gecertificeerde add-ons beschikbaar voor BO Design Studio en Analysis, edition for Microsoft Office. Ook is een add-on voor Webi in ontwikkeling.


Meer weten over IBCS?

Graag nodigen wij u uit voor het IBCS seminar op donderdag 17 november in Den Bosch.


 

IBCS seminar

Tijdens dit seminar zullen de grondleggers van IBCS uitleg geven over de methodiek aan de hand van de 7 stappen van de SUCCESS formule.


Gedurende de gehele dag wordt u aan hand van sprekende voorbeelden meegenomen door deze stappen. Aan het einde van de dag begrijpt u niet alleen het concept volledig. U krijgt ook de nodige handvatten aangereikt om elementen ervan direct toe te passen binnen uw eigen organisatie en zo direct al de eerste quick wins behalen.

Als deelnemer krijgt u een naslagwerk en aanvullende documentatie en kan u kosteloos lid worden van de IBCS Community.


Registratie:

http://www.hichert.com/seminar/ibcs-with-success/?eventId=815#overlay of mail SUCCESS@JUGO.nl


Meer informatie over IBCS:

www.hichert.com - Hichert + partner
www.ibcs-a.org - IBCS gebruikers organisatie


Over JUGO:

JUGO is IBCS partner voor de Benelux.

Wij zijn gespecialiseerd in Business Intelligence implementatie- en beheertrajecten en koppelen data warehouse/visualisatie concepten aan software van SAP (BW/BO/BPS/IP) en QlikView.

 

 

 

 

Meest gelezen