Hulp gevraagd bij verbeterprojecten!

SAP heeft hulp nodig van gebruikers bij het verbeteren van twee toekomstige SAP-oplossingen: Business ByDesign en Master Data Governance.

SAP Business ByDesign

Dit is de ERP cloudoplossing van SAP. Hierin wil SAP de Chain Liability feature samen met Nederlandse klanten aanpassing. Meer informatie over het verbeterproject kun je hier lezen.

Ons contactpersoon bij SAP is Bino Rose Philip (bino.rose.philip@sap.com). Zij is Product Owner en werkt samen met een heel development team aan dit verbeterproject. Je kunt rechtstreeks contact opnemen voor vragen.

NetWeaver Master Data Management naar SAP Masterdata Governance

SAP heeft tijdens een SUGEN meeting een uitgebreide presentatie gegeven over de toekomst van NW Master Data Management. Hierin is gesproken over een verbeterproject om NW MDM te incorpereren in SAP MDG.

SAP is daarom op zoek naar klanten die hieraan mee willen werken. Het gaat om deze activiteiten:

  • samen een aangepaste roadmap van NW MDM opstellen op basis van de scenarios die in een organisatie zijn.
  • bereidheid om SAP Development medewerkers op de werkvloer te mogen interviewen over hoe zij werken, tot op transactieniveau
  • helpen om de backlog prioriteit te geven
  • feedback geven over gebruikte user interfaces
  • indien mogelijk om opgeleverde protypes te reviewen en te testen

Dit alles zorgt ervoor dat je als klant als eerst op de hoogte bent van toekomstige ontwikkelingen. Is dit interessant voor jouw organisatie? Michael Boettcher, Product Manager bij SAP (michael.boettcher@sap.com)


Voor algemene informatie over deze inititatieven kun je contact opnemen met Mientje Paais  van het VNSG-bureau (mientje.paais@vnsg.nl)Meest gelezen