Het VNSG Congres op 4 en 5 oktober: mis het niet en meld je NU aan!

Het is weer zover. Het VNSG Congres komt eraan. De 'place to be' als je alles wilt weten over de nieuwste ontwikkelingen op SAP-gebied. Toegesneden op jouw vakgebied en interesses. Laat je inspireren door pakkende klant- en expertsessies. Doe je voordeel met hands-on SAP-workshops. Of deel ervaringen met onze partners en andere SAP-gebruikers op de bruisende informatiemarkt. 

Mis het niet en meld je nu alvast aan! We verwelkomen je graag bij dé jaarlijkse update voor de SAP-community.

Eén dag? Twee dagen? Wat je wilt!

Twee inspirerende 'SAP-dagen' leveren je natuurlijk meer op dan één. Maar wij begrijpen ook dat het agendatechnisch niet altijd uitkomt. Kies dan gewoon voor de dag die jou het beste uitkomt. 

Kom je beide congresdagen? Dan betaal je slechts € 50,- meer voor je ticket en krijg je twee keer zoveel programmavariatie en netwerkmogelijkheden. Dat betekent snel en effectief kennis opdoen, elkaar gemakkelijk ontmoeten en vol inspiratie weer aan de slag. Het VNSG Congres verbindt én versterkt!


REGISTREER NU EN BESPAAR 100 EURO!Bekijk het programma

Naast gelegenheid tot netwerken is het programma dé reden om naar het VNSG Congres te komen. Met onder andere Bavaria, Nationale Nederlanden, AkzoNobel, Philips en Booking.com presenteren we trots het eerste deel van het programma.

Er is geen plek te vinden waar je in zo'n korte tijd zoveel kennis kunt vergaren over SAP. Wat nieuw is. Wat verandert. Welke mogelijkheden jou nieuwe kansen bieden. Jouw geïnvesteerde tijd betaalt zich dubbel en dwars terug. Doe er je voordeel mee!


Keynote: Farid Tabarki
Trendwatcher Farid Tabarki sluit de eerste congresdag af. Met zijn studio doet Tabarki onderzoek naar de (Europese) tijdgeest met thema’s als radicale decentralisatie, transparantie en de opkomst van de vloeibare economie. Opgedane inzichten worden verwerkt tot concrete adviezen en projecten waar veel organisaties hun voordeel mee doen.


Keynote: Hala Zeine (SAP)

Als Head of SAP Portfolio Strategy & Pricing Management adviseert Hala Zeine de SAP board over de accenten die moeten worden gelegd bij het ontwikkelen van en het investeren in technologische oplossingen. Zij vertelt gepassioneerd over belangrijke trends, de drijfveren achter de SAP productstrategie en hoe deze zaken het uiteindelijke portfolio en de pricing beïnvloeden.


Feestje

Een toonaangevend congres verdient een mooi feest. De VNSG-community organiseert daarom op dinsdagavond 4 oktober een spetterend feest in een prachtige ambiance: de Orangerie in 's-Hertogenbosch.


Op de hoogte blijven?
   


Afbeelding

 

 

Meest gelezen