Het VNSG Congres komt steeds dichterbij!

Laat je onderdompelen in de laatste SAP-updates, aansprekende klantcases, inspirerende keynote sprekers en interactieve demo’s, masterclasses en workshops. En ontmoet mensen binnen de grootste SAP-community van Nederland.

Jij komt toch ook op 13, 14 of 15 oktober! Registreer je dan vandaag nog.


Breed aanbod, gericht kennis opdoen
Nergens anders vind je zo’n veelzijdig programma voor en door SAP-gebruikers. Binnen 9 hoofdonderwerpen bieden we een brede selectie interactieve presentaties, cases en workshops. Laat je volle agenda geen ruimte om 3 dagen naar het congres te komen? Geen probleem! Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om je SAP-update te pakken in één dag. Door de slimme bundeling van onderwerpen worden elke dag 3 vakgebieden volledig en afgerond behandeld.


Inspirerende sprekers

BMW, Rabobank, Tilburg University, Bose - het zijn maar een paar voorbeelden van de vele aansprekende klanten die komen vertellen hoe zij SAP inzetten om hun bedrijfsprocessen te verbeteren en optimaliseren. Bekijk het hele programma en kies door wie jij je wilt laten inspireren.

Mis ook onze keynote sprekers niet! We zijn blij dat, naast 3 gerenommeerde SAP-keynotes, Jef Staes, Sander Duivestein en Koert van Mensvoort zullen spreken over respectievelijk business- en cultuurinnovatie, de impact van digitalisering en robotisering op onze samenleving én onze relatie met technologie.

Daarnaast komen 18 internationale SAP Experts een update geven over de laatste ontwikkelingen en trends!


Wat is jouw motivatie om deel te nemen?

Er zijn vele redenen om tijd te maken voor het VNSG Congres dit jaar. Wat is die van jou?

Jurgen Heessels, SAP Solution Analist Product Costing and Material Ledger bij Cargill:
“De opzet bevalt me goed dankzij de indeling van topics en het brede aanbod. Er zijn korte sessies en daarna heb je nog voldoende tijd voor verdieping. Dat biedt de mogelijkheid om met mensen met dezelfde interesses te praten.”

Harno van Dijk, Global Working Capital Analyst bij IFF:
“De expertises IT en operaties die tijdens het VNSG Congres bij elkaar komen, is voor mij is de grootste toegevoegde waarde. Bij het VNSG Congres komen verschillende disciplines bij elkaar. Een hoop kennis waar iedereen wijzer van kan worden.”


Mobiele app

Stel eenvoudig je eigen agenda samen met de VNSG Congres app. Filter de 180 sessies op vakgebied of onderwerp.


Eat & Meet Lunchsessies

Voor Licentieleden vinden er dit jaar voor het eerst ‘Eat & Meet’ Lunchsessies plaats. Leerzaam én smakelijk! Je reserveert vooraf een stoel naast voor jou interessante vakgenoten. Op 30 september wordt hiervoor een persoonlijke uitnodiging verstuurd.


Sprekers aan het woord

Kun je niet wachten op bepaalde klantervaringen die gepresenteerd worden op het VNSG Congres? Op VNSGTV lichten zo’n 20 sprekers een tipje van de sluier op. Bekijk de ‘Sprekers aan het woord’ afspeellijst.


Meest gelezen