Het leuke is dat je één keer per jaar met vakgenoten kennis kan delen en contact kan hebben over je vak. | Ben Meijs, CTAC

Het leuke van de Developerdag is dat je 1 keer per jaar in Nederland met vakgenoten kennis kan delen en zowel formeel als informeel contact kan hebben over je vak.  Het is gezellig om mensen af en toe weer eens te zien. Dit is dan ook een van de redenen dat ik naar de Developersdag toe ga.

Tijdens deze dag heb ik zelf mogen spreken en, buiten de algemene sessies, heb ik twee interessante sessies gevolgd van Matthias Steiner, Cloud Platform Evangelist over de laatste ontwikkelingen op het gebied van SCP, en van Wolfram Kramer en Christoph Szymanski over Continuous Integrations for SAP customers. Helaas kon Matthias niet al te veel details delen,  omdat ze die willen bewaren voor Sapphire.

De sessies gaven een overzichtelijk en duidelijk beeld van de stand van zaken. Het was geen nieuwe informatie, maar meer een bevestiging van het SAP Cloud Platform als centraal platform voor uitbreidingen en toevoegingen aan de SAP functionaliteit. Ik merk dat ik zelf gas moet gaan geven qua kennisuitbreiding op dat gebied. Het was een erg gezellige en leerzame dag. Het was alleen jammer dat de opkomst wat minder hoog was dan voorgaande jaren.

 

 

Meest gelezen