Global Roadshow Event SAP Solution Manager 7.2

Op woensdag 16 november organiseert de VNSG focusgroep SAP Solution Manager samen met SAP product management een Global Roadshow Event over SAP Solution Manager 7.2 in het Congrescentrum van Tata Steel in IJmuiden. 


Dit evenement is bedoeld voor bestaande én nieuwe gebruikers van SAP Solution Managers! Wil je een antwoord op hoe de 7.2 versie jouw werkzaamheden gaat vergemakkelijken? Én wil je dit direct van SAP product management horen?  Dan moet je bij dit evenement aanwezig zijn!


Wat wordt er onder andere besproken?

De 7.2 versie van SAP Solution Manager heeft vele mooie verbeteringen zoals:

  • Kennisborging en ontsluiting van de bedrijfsprocessen geïntegreerd met applicatie wijzigingen.

  • Nog betere integratie van projectmanagement met applicatiewijzigingen>
  • Verbeterde interface.

  • Focused Solutions waarbij een dashboard is gemaakt om in één overzicht de status van je project te kunnen zien in een Fiori scherm ( project management, klant verzoeken, IT-wijzigingen geïntegreerd met de agile tool JIRA met inzicht in test voortgang en status).

  • De SAP Solution Manager 7.2 op HANA heeft zeer goede zoekeigenschappen.

  • En meer!!!!


Agenda

Klik hier voor de opzet van de dag.  Er is een parallelle programma voor én bestaande gebruikers van SAP Solution Manager én  potentiële nieuwe gebruikers.  Je bent welkom vanaf 8.30u. We starten om 9.15u en zijn rond 1615u klaar met het officiële programma.  


Rondleiding

Naast een fantastische dual track agenda van dit gratis event is er voor de eerste 100 deelnemers de mogelijkheid om aan het einde van dit evenement met een tourbus over het Tata-terrein een rondleiding in de warmband fabriek te krijgen. Hoe sneller je aanmeldt hoe groter de kans is om hieraan deel te nemen.


Gratis E-book

Tevens biedt SAP aan alle deelnemers een gratis E-book aan t.w.v. €60,-  over SAP Solution Manager 7.2. Dit stelt de deelnemers in staat om op een ander tijdstip alle details te bekijken van deze nieuwe versie.


Aanmelden & no-show

Geef je via deze link op om je aan te melden.

Voor dit evenement geldt een no-show. Mocht je na aanmelding toch niet kunnen komen, meld je dan maximaal 2 weken van te voren af. Bij niet tijdig afmelden of niet komen op dagen brengen wij €50,- aan kosten in rekening aan je organisatie vanwege de gemaakte kosten.


Locatie

Congres Centrum Tata Steel
Adres voor navigatiesysteem: Wenckebachstraat 1

  • Bij de kruising Wenckebachstraat/Breedbandweg gaat u rechtdoor.

  • Na ongeveer 800 meter vind je - na de brug en onder de luchtbrug door - links (naar beneden) de parkeerplaats voor het Congres Centrum.

 

 

 

Meest gelezen