Global Roadshow event SAP Solution Manager 7.2 | 16 november

 

Door Mientje Paais | 24.10.2016  11:05

 

Op woensdag 16 november organiseert de VNSG focusgroep SAP Solution Manager samen met SAP product management een Global Roadshow Event over SAP Solution Manager 7.2 in het Congrescentrum van Tata Steel in Velsen-Noord.


Dit evenement is bedoeld voor bestaande én nieuwe gebruikers van SAP Solution Manager! Wil je een antwoord op hoe de 7.2 versie jouw werkzaamheden gaat vergemakkelijken? Én wil je dit direct van SAP product management horen?  Dan moet je bij dit evenement aanwezig zijn! Bekijk de agenda en meld je alsnog aan!

AGENDA

De opzet van de dag is te vinden in deze pdf.  Er is een parallel programma, één voor  bestaande gebruikers van SAP Solution Manager én één voor potentiële nieuwe gebruikers.  Je bent welkom vanaf 8.30 u. We starten om 9.15 u en zijn rond 16.15 u klaar met het officiële programma.

RONDLEIDING

Afbeelding
Voor de eerste 100 deelnemers is de mogelijkheid om aan het einde van dit evenement met een tourbus over het Tata-terrein een rondleiding in de warmband fabriek te krijgen.
Er is nog een aantal plekken over. Vol = Vol!

WAAROM NOG AANMELDEN

Benjamin Schneider,  Senior Product Manager for SAP Solution Manager at SAP
Afbeelding"Learn about the new SAP Solution Manager 7.2 and how it supports your digital transformation. The new release of SAP’s central lifecycle management platform features new process management capabilities, powers SAP S/4HANA implementations and operations, and is ready for the cloud by supporting hybrid solutions. You will also learn about the SAP Solution Manager strategy, experiences from the early adopter care program and the new focused solutions for customers with specific requirements."

Biografie
Benjamin is currently focusing on Process Management and Content Activation. He has been with SAP and especially SAP Solution Manager for more than 10 years. Profiel op SCN


Wim Kiebert, 
voorzitter VNSG focusgroep SAP Solution Manager & Manager Tools Utilities and Process Improvement bij Tata Steel
Afbeelding“Ik ben een groot voorstander van het delen van ervaringen. Veel bedrijven en hun mensen zitten immers met dezelfde problemen en vraagstukken. In mijn ogen is dit een laagdrempelige manier om collega’s en management op de hoogte te brengen van wat SAP Solution Manager kan bieden. Dat geldt voor mijzelf natuurlijk ook. Daarom zorgt mijn organisatie, Tata Steel, niet alleen voor de locatie en de catering, maar biedt ook de eerste 100 personen die zich aanmelden een rondleiding aan in onze Warmbandwalserij. Zeer indrukwekkend om te zien! Mogelijk is dit net dat extra zetje waardoor je manager wèl mee wil...” 
Lees hier de blog over de roadshow

GRATIS E-BOOK

AfbeeldingTevens biedt SAP aan alle deelnemers een gratis E-book aan t.w.v. €60,-  over SAP Solution Manager 7.2. Dit stelt de deelnemers in staat om op een ander tijdstip alle details te bekijken van deze nieuwe versie.AANMELDEN EN NO-SHOW

Geef je via deze link op om je aan te melden.

Je ontvangt een bevestiging van je deelname.

Voor dit evenement geldt een no-show. Mocht je na aanmelding toch niet kunnen komen, meld je dan maximaal 2 weken van te voren af. Bij niet tijdig afmelden of niet komen op dagen brengen wij €50,-  je organisatie in rekening vanwege de gemaakte kosten.

 

 

 

Meest gelezen