Gebruikers aan de slag tijdens de tweedaags UX en Fiori workshop

De VNSG heeft in samenwerking met SAP Duitsland voor het eerst een intensieve, tweedaagse UX en Fiori workshop georganiseerd op maandag 8 en dinsdag 9 juni.      

Het doel van deze workshop was om ervaring op te doen om een gedegen UX-roadmap te formuleren die matcht met de wensen van een gebruikersorganisatie. Hierin werd de inzet van Fiori app's meegenomen.

Twee dagen in het kort
Dag één bestond uit het plenair bespreken van de User Experience, UX- en Fiori-strategie van SAP.  Daarnaast werd in kleine teams een oefening gedaan om behoeftes / wensen te peilen bij de interne gebruikers. Deze dag werd afgesloten met een feedback ronde en een vooruitblik op de volgende dag.
Afbeelding

Op dag twee
werd de groep in tweeën gedeeld. Een deel ging aan de slag in een Design Thinking track.  Voor de techneuten onder ons, was een Tech Track opgezet waarin deelnemers met twee SAP architecten in gesprek konden gaan over het maken en implementeren van Fiori app's.


De workshop in de herhaling

Het maximaal aantal deelnemers voor deze workshop werd snel gehaald! We hebben afgesproken met het SAP-team om begin november opnieuw een workshop te verzorgen. De feedback van deelnemers wordt dan verwerkt in deze nieuwe ronde.
Afbeelding

Degenen die op de wachtlijst staan, worden als eerst uitgenodigd om hieraan deel te nemen.


Sfeerimpressie

Bekijk de foto's van deze middag


Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van de herhaalworkshop? Stuur dan een email naar mientje.paais@vnsg.nl.

 

 

Meest gelezen