Enterprise Support Academy - deel 6 Quick IQ’s

 

In samenwerking met SAP Global Service & Support is onder andere deze reeks artikelen opgesteld om meer bekendheid te geven aan de verschillende onderdelen van de SAP Enterprise Support (ES) Academy.

Ga naar het VNSG Kennisportaal. Hier kun je alle artikelen uit deze reeks lezen.


Deel 6: Quick IQ’s - NIEUW
Quick IQ’s zijn korte en bondige, eerder opgenomen video-tutorials over hoe je systeem instellingen moet opzetten of veranderen. Quick IQ’s begonnen met onderwerpen uit het BI/BO werkveld, maar ondertussen zijn ze beschikbaar met een grote variëteit aan onderwerpen. Ze zijn allen kort (rond de 5 minuten) en gaan over een afgekaderd onderwerp. >>>


Met de ES Academy kunnen de benodigde kennis en vaardigheden opgebouwd worden om het maximale uit SAP Enterprise Support te halen. Tevens kunnen services worden geleverd die ertoe bijdragen uw SAP landschap te stabiliseren/optimaliseren en/of om problemen te voorkomen.  De ES Academy biedt verschillende methodes om te voldoen aan verschillende behoeftes van de klant via live info-sessies, technische informatieve video’s en documentatiebrochures. Vanaf nu gaan we in elke nieuwsbrief in op een bepaald onderdeel. We leggen uit wat het inhoudt, waarom ze te gebruiken en wat het klanten brengt als toegevoegde waarde. 

 

Meest gelezen