Dien je verbetervoorstellen in voor SAP FI/CO - SAP SRM - SAP SD Sales & Billing

Je kunt verbeteringen indienen voor bestaande oplosingen en / of ingediende oplossingen ondersteunen ("subscriben"). Verbeteringen die minimaal 5 stemmen hebben worden door SAP development in behandeling genomen. De geselecteerde voorstellen worden binnen een vast tijdsbestek ontwikkeld en uitgeleverd.


Verbetervoorstellen voor SAP FI/CO

Gebruikers van SAP FI/CO kunnen tot 30 juni verbeteringsvoorstellen indienen. Heb je nog voorstellen die op korte termijn ontwikkeld kunnen worden? Dien ze dan in!

SAP heeft een webinarsessie ingepland op dinsdag 21 juni van 16.00u - 17.00u waarin de status van de ingediende verzoeken wordt besproken. Ben je geïnteresseerd? Klik om deel te nemen hier voor de inloggegevens.

Heb je algemene vragen over het project. Dan kun je de Rini Gerreman, de voorzitter van focusgroep Financieel, een mail sturen: voorzitterFIN@vnsg.nl

ProjectwebsiteVerbetervoorstellen voor SAP SRM

Voor de bestaande SAP SRM-oplossing is ontwikkelcapaciteit vrijgemaakt om verbeteringen aan te brengen. Je kunt tot 20 juli voorstellen indienen.

Scope van project
http://influence.sap.com/uploads/SAP_Influence/OD5979/FB1AD0BD.pdf


Link naar de kick-off webinar
http://sap.emea.pgiconnect.com/p4drnr2ehb9/

Meer informatie over dit initiatief kun je ook opvragen bij de focusgroep Procurement: voorzitterPRO@vnsg.nl en secretarisPRO@vnsg.nl

Projectwebsite


 

Verbetervoorstellen voor SAP SD Sales & Billing

Heb je ideeën om de invoer van een order (salesdocument) te verbeteren of de facturering van een order efficiënter te laten plaatsvinden? Tot 9 september kun je al je suggesties indienen bij SAP development. Lees meer over dit verbeterproject en doe mee!

Scope van project
http://influence.sap.com/uploads/SAP_Influence/OD5979/FB1AD0BD.pdf

Carolin Hormuth en Sean Dunne, SAP's productmanagers van SD hebben in een kick-off webinar de scope en het proces doorgenomen. Klik op de link voor de opname van deze webinar:

http://sap.emea.pgiconnect.com/p4drnr2ehb9/

ProjectwebsiteMeest gelezen