DE VNSG FOTOGRAFEERT

Ga je deze zomer op pad met je camera om de mooiste plaatjes te schieten? Doe dan mee aan de jaarlijkse VNSG fotowedstrijd. Bijna 400 foto’s zijn de laatste vier jaar ingestuurd en ook dit jaar vragen we onze leden opnieuw een mooie, creatieve of grappige vakantiefoto in te sturen.

 

Voorgaande jaren stond de ‘oranje touch’ centraal. Inmiddels hebben we een nieuwe huisstijl en daarmee ook een vernieuwde uitstraling: de VNSG is Kleurrijk, Verbindt & Versterkt! Heb jij een vakantiefoto waarop in ieder geval een van deze drie elementen zichtbaar is? Stuur deze uiterlijk 9 september naar marissa.heymans@vnsg.nl toe en maak kans op een Samsung Smart Camera!

                                  

Samsung Smart Camera WB350F
Met 21x optische zoom en 23mm groothoeklens leg je krachtige beelden vast zonder van plaats te veranderen. De compacte, cloud geschikte camera beschikt over WI-FI en NFC zodat je creaties op bijna iedere denkbare manier gedeeld kunnen worden.

                                


Publieksprijs

Er wordt een nieuwe dimensie toegevoegd aan de fotowedstrijd: een publieksprijs! Een selectie van tien foto’s uit alle inzendingen wordt gedeeld op de Facebookpagina van de VNSG. De drie foto’s met de meeste likes (op de VNSG Facebookpagina) maken kans op een leuke prijs. De geselecteerde foto’s staan vanaf 21 september op onze Facebookpagina en je krijgt de kans om tot en met 5 oktober zoveel mogelijk collega’s, vrienden en familie op te roepen voor likes.

 

Wat moet je doen

  • Stuur je foto uiterlijk 9 september naar marissa.heymans@vnsg.nl
  • Je foto moet voorzien zijn van naam, adres en e-mailadres.
  • Je organisatie dient aangesloten te zijn bij de VNSG.
  • Maximaal 1 inzending per persoon.

 

 

Meest gelezen