De redactie van het VNSG Magazine zoekt versterking!

Ben je werkzaam bij een VNSG-lid, heb je een groot netwerk (ook buiten je eigen organisatie), weet je wat SAP klanten bezighoudt, heb je oog voor nieuwe ontwikkelingen en wil je meewerken aan een vakblad? Dan ben jij de ideale persoon om de redactie van het VNSG Magazine te versterken.


Door het stoppen en (komend) vertrek van enkele redactieleden, is de redactie van het VNSG Magazine op zoek naar enthousiaste nieuwe leden die willen meedenken en meewerken aan de totstandkoming van dit vakblad dat 4 keer per jaar verschijnt.

De redactie is een enthousiaste club van mensen met verschillende achtergronden die in een zeer informele sfeer gemiddeld tien keer per jaar bij elkaar komt. Tijdens de twee uur durende redactievergaderingen brainstormen we over thema’s en interessante onderwerpen voor artikelen. Met al deze inbreng kunnen we ieder kwartaal weer een mooi blad verspreiden.

Als je zelf vlot van pen bent, is dat mooi meegenomen, maar het is geen vereiste. Goede ideeën kunnen namelijk ook door professionele tekstschrijvers worden uitgewerkt. Maar wil je wel nieuwe mensen leren kennen? Ben je bereid om op locatie interviews te verzorgen, waardoor je meteen een kijkje in de keuken kunt nemen bij bedrijven die ook SAP gebruiken? Dan nodigen wij je van harte uit om vernieuwende inbreng te leveren binnen de redactie.

Interesse? Neem dan contact op met Rob van der Marck, hoofdredacteur en directeur van de VNSG. rob.van.der.marck@vnsg.nl


VNSG Magazine
Vier keer per jaar verschijnt het VNSG Magazine. Zo’n 3.000 mensen ontvangen het VNSG Magazine als papieren uitgave en bijna 8.500 mensen lezen het VNSG Magazine online.  

Het VNSG Magazine volgt de ontwikkelingen op SAP-gebied en bevat achtergrondverhalen, interviews, reportages, nieuwsberichten, Tips & Tricks en columns. Het is een blad van en voor SAP-gebruikers, waarin de praktische ervaringen voorop staan!

Meer informatie over het VNSG Magazine >>

 

 

Meest gelezen