connect to innovate | Profiteer van het Early Bird tarief!

 

Door Lauret Mallant | 15.05.2017  10.45

 

Het nieuwe kennisevenement connect to innovate belooft heel bijzonder te worden! Op dit moment zijn we samen met de kennisexperts druk bezig een mooi programma samen te stellen. Houd de website in de gaten en blijf als eerste op de hoogte van inspirerende presentaties en boeiende workshops.

 

Profiteer van het Early Bird tarief!

Koop voor 23 juni je toegangskaart voor connect to innovate met € 100,- korting. Speciaal voor snelle beslissers!

Afbeelding


Nieuw event, nieuwe locatie!
Zet het alvast in je agenda: dinsdag 3 en woensdag 4 oktober 2017: connect to innovate in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Dé plek waar we de nieuwste SAP-ontwikkelingen gaan zien, kennis uitwisselen, elkaar ontmoeten en sparren met ervaringsdeskundigen.


Waar ligt jouw interesse?

Tot oktober zullen we je regelmatig updaten over het event. Geef hier je interesses aan. Dan zorgen wij voor informatie op maat, zodat we je zo goed mogelijk helpen bij de voorbereiding.


Wat is connect to innovate?

Dit jaar voor het eerst: een volledig vernieuwd kennisevenement van VNSG en SAP voor de Nederlandstalige SAP-community. Met de integratie van het VNSG Congres, het SAP Innovation Forum en de SAP Inspiration Days bieden we het breedste IT- en businessprogramma ooit aan. Heb je vorig jaar deze evenementen bezocht? Dan mag je connect to innovate zeker niet missen! Want hier vind je de meest up-to-date SAP-kennis en -expertise. Samen innoveren was nog nooit zo toegankelijk!


Afbeelding

 

Meest gelezen