Collectieve inkoop SAP Learning Hub 2017 met extra uitbreidingsmogelijkheden

 

Door Claudia Bleijswijk | 22.03.2017  10.08

 

De afgelopen twee jaren is de VNSG een unieke samenwerking aangegaan met SAP. De leden van de VNSG konden zich inschrijven voor de collectieve inkoop van de SAP Learning Hub, de online leeromgeving van SAP.


Leden kregen voor een fractie van het normale tarief een jaar lang toegang tot de Learning Hub met daarin alle online cursussen van SAP (ruim 6000!).


De collectieve inkoop was een groot succes met maar liefst 826 deelnemers van ruim 180 verschillende bedrijven. En de vraag om collectief in te kopen bleef, ook na sluitingsdatum van het collectief. Om onze leden ook in 2017 de mogelijkheid te bieden om tegen een voordelig tarief gebruik te laten maken van de SAP Learning Hub zijn wij met SAP om de tafel gaan zitten.


En wederom is het gelukt een unieke samenwerking met SAP aan te gaan en een collectieve inkoop tot stand te brengen.


EXTRA
: Dit jaar is het collectief éénmalig uitgebreid met combinatiekortingen waardoor het gebruik van Live Access en de mogelijkheid tot certificering nog voordeliger en makkelijker wordt. Een unieke aanvulling op de SAP Learning Hub!Half april 2017 ontvangen de leden van de VNSG de aanbieding en kan men zich registreren voor de collectieve inkoop van de SAP Learning Hub.


Bij voldoende deelname aan het collectief 2017 (minimaal 300 personen uit het ledenbestand van de VNSG) kan er gebruik worden gemaakt van de SAP Learning Hub vanaf 1 juli a.s. De prijs bedraagt, net als voorgaande jaren, € 800,--* per deelnemer.


Overleg alvast binnen je organisatie of er bereidheid is tot deelname aan deze actie. De inschrijftermijn van het collectief loopt van 17 april t/m 16 juni 2017.


* dit bedrag is exclusief € 10,-- administratiekosten per transactie

 

 

Meest gelezen