Cloud 4 Customer in één middag | donderdag 16 maart

 

Door Mientje Paais | 07.02.2017  20.01

 

Wil je beter weten wat je klant wil, weten wie de beslissing neemt en op basis van welke criteria dat gebeurt? Wil je een betere samenwerking tussen sales en operatie, waardoor meer aandacht kan worden besteed aan bouwen van relaties en het leveren van toegevoegde waarde? En dat ‘any place, any time, any device’?


De cloudoplossing SAP Cloud for Customer (C4C) is een onderdeel van het Customer Engagement & Commerce-portfolio van SAP voor de ondersteuning van alle processen voor marketing, sales, e-commerce, customer service en social CRM.


Wil je weten wat deze oplossing inhoudt en van andere gebruikers horen wat het voor jouw organisatie kan betekenen?


Kom dan op donderdag 16 maart naar de Cloud for Customer-middag die de VNSG speciaal voor middelgrote bedrijven organiseert.


Je krijgt de meest recente informatie over het volledige Customer Engagement & Commerce-portfolio. De organisaties Poppers Senco, MBI Beton en Heijmans Nederland B.V. vertellen vervolgens in interactieve sessies over hun ervaringen met Cloud for Customer.


Door theorie met oplossingen en praktijkervaringen te combineren in één middag, willen we je kennisniveau een boost geven, zodat je beter kunt bepalen of je met deze oplossing een stap richting de cloud kunt maken.


Voor wie is het

Dit event is niet alleen interessant voor IT-managers, maar ook voor de Sales & Marketing verantwoordelijke(n) in je organisatie. Je bent dan ook van harte uitgenodigd om je collega mee te nemen!
 

Deze sessie wordt georganiseerd in samenwerking met
VNSG focusgroepen MKB & CEC


Agenda

12.30 u - Ontvangst
13.00 u - Opening
13.15 u - Overview Customer Engagement & Commerce-portfolio, Acorel
14.00 u - Klantpresentatie Poppers Senco
14.45 u - Koffiepauze
15.15 u - Klantpresentatie MBI Beton
16.00 u - Klantpresentatie Heijmans
16.45 u - Afsluiting
17.00 u - Netwerkborrel
18.00 u - Einde


Aanmelden

Klik op deze link om je aan te melden voor deze sessie: SurveyMonkey link


Locatie & tijd

SAP Nederland
Amerikastraat 10 in ’s-Hertogenbosch

Tijd
13.00u – 17.00u gevolgd door een netwerkborrelMeest gelezen