Call for Papers - Jouw kennis delen op connect to innovate?

 

Door Sharon Tijssen | 29.03.2017  12.15

 

De VNSG en SAP hebben de krachten gebundeld voor een nieuw tweedaags kennisevenement voor de Nederlandstalige SAP-community: connect to innovate. Met de integratie van het VNSG Congres, het SAP Innovation Forum en de SAP Inspiration Days bieden we het breedste IT- en businessprogramma ooit aan. De meest up-to-date SAP-kennis en -expertise gebundeld in twee inspirerende dagen!

 Afbeelding

Afbeelding


Call for Papers

Op 3 en 4 oktober is het NBC Congrescentrum in Nieuwegein dé plek om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en geïnspireerd te worden door de nieuwste SAP-ontwikkelingen.

Om tijdens connect to innovate een kwalitatief hoogwaardig programma aan te kunnen bieden, doen wij een beroep op al onze VNSG-leden. Wij zijn op zoek naar ervaringen over de toepassing van SAP-oplossingen en ook naar interessante business verhalen waarbij IT een rol heeft gespeeld.

Wil je één van de vele connect to innovate podia beklimmen? Dan nodigen wij jou graag uit om een abstract in te dienen. Dit kan tot en met 14 april.


KLIK HIER OM EEN ABSTRACT IN TE DIENENSprekers rehearsal

Om een goed beeld van je presentatie te krijgen en daarmee de kwaliteit van het programma te waarborgen, organiseren we op 7 september een verplichte sprekers rehearsal. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Gratis congrestoegang

connect to innovate biedt ook jou de mogelijkheid om antwoord te krijgen op al je vragen en te leren van de ervaringen van andere SAP-gebruikers. Wanneer jouw presentatie wordt geselecteerd, krijg je als spreker twee dagen gratis toegang tot het belangrijkste evenement van de SAP-community in Nederland.

 

 

 

Meest gelezen