Bijgewerkte SAP Release Strategy brochure beschikbaar

De SAP Release Strategy brochure is een belangrijke bron voor klanten en partners om goed inzicht te krijgen in SAP’s release en maintenance strategie, productstrategie en -portfolio. De SAP Release Strategy brochure biedt:

  • Een volledig overzicht van de uitgebreide portefeuille van SAP’s producten en oplossingen
  • Uitleg van de productstrategie van alle technologieën, applicaties en business networks van SAP
  • Transparantie in de release en maintenance strategie voor cloud, on-premise, en hybride implementaties, alsmede mobiele apps
  • Informatie over de beschikbaarheid en maintenance voor de verschillende software productversies

 

De onlangs gepubliceerde 2015 editie behandelt veel verschillende onderwerpen, zoals hoe bedrijven vereenvoudiging kunnen bereiken met SAP S/4HANA, hoe SAP’s productaanbod nu al processen ondersteunt met betrekking tot ‘Internet of Things’ of hoe de Networked Economy op het punt staat om de manier te veranderen waarop bedrijven omgaan met software. Het dekt ook het SAP HANA Cloud Platform af en geeft details over de software van de door SAP overgenomen bedrijven zoals hybris, Ariba en Concur, en nog veel meer.

 

U kunt rechtstreeks toegang krijgen tot de bijgewerkte informatie via de SAP Support Portal, via de online pagina's of door het downloaden van de PDF versie. Als u opmerkingen of vragen heeft, dan kunt u dit blog gebruiken, of gebruik de feedback optie op de SAP Support Portal pagina's.

 

Meest gelezen