Bent u advieslid van de VNSG? Lever dan een bijdrage aan de feestavond

U heeft het vast al wel gehoord… Er wordt tijdens het VNSG Congres een feestavond georganiseerd, en wel op woensdag 14 oktober in de Orangerie in ’s-Hertogenbosch.

Het organisatiecomité biedt u als advieslid van de VNSG een unieke mogelijkheid om hier samen met uw klanten, relaties en/of collega’s heen te gaan.


Wij bieden u een eigen tafel aan waar u samen met uw genodigden kunt genieten van een gezellige avond. U kunt deze tafel reserveren als u minimaal 10 kaarten à 100 euro afneemt.


Voor prima eten en drinken wordt gezorgd en natuurlijk hebben we een dansvloer. Ook het entertainment is inbegrepen en wij vragen als advieslid ook zeker te stemmen op de Top 27.


Voor meer informatie zijn wij bereikbaar vnsgfeest@gmail.com,
@VNSG_Feest en telefoonnummer 06-303 949 38.


Tot ziens op de feestavond!

Met vriendelijke groet,
Het organisatiecomité


Over het organisatiecomité
De VNSG kent 30 focusgroepen met ieder hun eigen aandachtsgebied, waarbij de focus ligt op een oplossing of een markt. De coördinatie van de focusgroepen gebeurt door vrijwilligers. Een vijftal van deze vrijwilligers hebben het idee opgepakt om een avond voor de SAP community te organiseren en vonden het een gemis in de nieuwe opzet van het VNSG Congres. De groep bestaat uit Richard Benschop (Focusgroep Education), Jacques Verboekend (Project System), Arnout Salomé (Utility’s),  Ton Duyser (Retail), Hanneke Thomassen (Focusgroep MKB). Het organisatiecomité kan je bereiken via vnsgfeest@gmail.com en via telefoonnummer 06-303 949 38.Gerelateerde artikelen
Geen feestavond VNSG Congres…of toch wel?
VNSG feest op woensdag 14 oktober! | De ticketshop is geopend!


 

 

Meest gelezen