"Als collega’s wijzen we elkaar op de waarde van de VNSG" | Heidy Aalbregt, DSM

Als collega’s wijzen we elkaar op de waarde van de VNSG, zo kwam ook de S/4HANA workshop ter sprake. Ik ben nu 1,5 jaar werkzaam bij DSM IT en ik wilde het licht van S/4HANA voor mezelf opsteken. De workshop presenteerde zich als een goed overzicht om grip te krijgen op het begrip S/4HANA. Daarom heb ik deelgenomen. Er is zoveel te leren en je wilt het op een gegeven moment horen hoe het zit.


Als bedrijf ben je op zoek naar een fundament. Waar wil je naartoe als bedrijf? Ik probeer daar invulling aan te geven en daarvoor is het nodig om tools die daartoe leiden te identificeren. De ochtend van de workshop bevatte sterke content met veel presentatie geweld in positieve zin. Voor mij is S/4HANA geen begrip meer, maar content geworden. In de middag zijn we aan de slag gegaan met het bouwen van bruggen naar de business. De workshop triggert je. Het geeft je de tools om na te denken. De opgedane kennis van de workshop heb ik gelijk gedeeld met collega’s! Zij vonden dat ik goed had opgelet, maar dat zegt ook iets over de kwaliteit van de SAP-experts omdat ik het nog zo goed kan navertellen.


Dankzij de workshop heb ik een goede basis kennis gelegd. Er was vandaag voldoende ruimte om vragen te stellen. Ook voor mensen die al meer ervaring hadden dan ik. De workshop heeft een breed publiek kunnen bedienen.


Heidy Aalbregt, Business Solution consultant FICO SAP SEM bij DSM

 

Meest gelezen