ADVERTORIAL: Overwin het slagveld van de ultieme klantbeleving | event 1 december

 

Op vrijdag 1 december organiseert Acorel het allereerste SAP Hybris Marketing event in Nederland in 's-Hertogenbosch waar jij als marketeer zelf aan de knoppen van SAP Hybris Marketing zit. Hoe kun jij als marketeer je klant een ultieme klantbeleving bezorgen? Wat als je de intentie van de klant begrijpt en hierop snel kunt reageren? Stel dat je veel meer van je klant weet?


Wat kun je op 1 december verwachten?

In een gevarieerd programma van theorie en praktijk ervaar jij hoe je het verschil kunt maken in je emailmarketing, je advertising, je leadnurturing en je stratification. Met als keynote spreker Egbert Jan van Bel van de bestseller 'Kloteklanten'.

 

Inspiratie door keynote spreker Egbert Jan Bel

Spreker Egbert Jan van BelEgbert Jan van Bel onderzoekt al jaren klantengedrag. Hij schrijft daar boeken over, waaronder de bestseller 'Kloteklanten', is Beeckestijn docent en hij is voorzitter van de verkiezing Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland. Het lijkt simpel, maar vandaag de dag is klanten winnen en behouden een extreem lastige zaak. Meer dan ooit kiezen klanten uit nog meer aanbieders en gaan lang niet altijd voor de laagste prijs. Service maakt het verschil. Met klantbeleving maak je het onderscheid. Egbert Jan heeft in zijn verhaal een humoristische en realistische kijk op modern klantgericht ondernemen. Hij deelt zijn ervaringen over de perfecte service en verhogen van klantwaarde.Presentaties en live demo's die jou helpen

Bianca Email is belangrijk in de marketing toolmix, maar marketeers moeten voortdurend naar nieuwe email tactics omkijken om het snel veranderende publiek aan zich te binden. Bianca Koene gaat in haar presentatie in op hoe SAP Hybris Marketing met email omgaat. Bianca laat in haar live-demo zien hoe je als marketeer zelf je emailcampagne opzet. En direct de resultaten ziet. 


RemcoEen groot deel van de marketingbudgetten wordt nog altijd aan adverteren besteed. Remco Jansen toont in zijn presentatie hoe eenvoudig je in SAP Hybris Marketing een advertentie campagne opzet. En - nog beter - in zijn Facebook advertentie demo laat hij zien hoe de advertenties presteren en hoe je deze statistieken kunt gebruiken ter verbetering van je Facebook campagnes.

GuusDe kracht van Stratification of Customer Lifetime Value. Guus Dorenbos gaat in zijnpresentatie in op Customer Lifetime Value en in de verschillende waarden die voor jou als marketeer inzichtelijk worden. In zijn live-demo laat hij je zien hoe je klanten met de beste CLV kunt identificeren en welke de beste conversie-kansen hebben.

Leadnurturing
. Wat als je als marketeer je leads vanaf het eerste
contact kunt nurturen tot en met het eindpunt, naar het overdragen van leads aan je SAP hybris consultant2verkoopcollega's of aan de partners met wie je samenwerkt? Onze collega consultant bij SAP Hybris gaat in zijn presentatie en live demo in op de mogelijkheden om leads te identificeren, scores toe te kennen, deze te analyseren en acties aan de leads te koppelen die score-verhogend werken.


Programma in detail

Agenda 1 dec v1

 

Aanmelden

Klik hier om je je aan te melden voor dit event.

 

 

Meest gelezen