Informatie over de focusgroepen

Nuttig en praktisch

In focusgroepen worden frisse, nieuwe inzichten aangeboord. Doordat de leden hun eigen deskundigheid inbrengen, maar ook door de regelmatige deelname van consultants en gastsprekers aan de bijeenkomsten. Hierbij is men zeer praktisch gericht. Heb je die nieuwste upgrade nu echt nodig? Wat is het voordeel van die functie? Door wie hebben jullie dat laten implementeren en hoe ging dat? Waar moet je op letten bij...? Kortom, het gaat hierbij altijd om kennis waar de betrokkenen direct wat aan hebben. Focusgroepen komen vier tot zes keer per jaar bijeen. De groepsgrootten variëren van 15 tot 200 personen.

Voor wie zijn de focusgroepen bedoeld?

Voor iedereen die werkt met SAP Business Suite, BusinessObjects of SAP Business One. Want focusgroepen zijn er voor elke specifieke branche, functie of taak. Dit maakt het voor de leden mogelijk om zeer gericht kennis en ervaring uit te wisselen, nieuwe ontwikkelingen te bespreken of hun netwerk uit te breiden. Maar liefst 1700 medewerkers van de bij de VNSG aangesloten bedrijven zijn lid van één of meer focusgroepen. Omdat het interessant en nuttig is! Daarbij kan elke focusgroep rekenen op de ondersteuning van een SAP-vertegenwoordiger die de leden informeert over de laatste ontwikkelingen.

Nieuws vanuit de focusgroepen

Over de focusgroepen

De VNSG heeft 30 focusgroepen, waarin frisse, nieuwe inzichten worden aangeboord. Doordat de leden hun eigen deskundigheid inbrengen, maar ook door de regelmatige deelname van consultants en gastsprekers aan de bijeenkomsten.

Online focusgroepbrochure