Nu inschrijven

VNSG SAP Integration Day

, 's-Hertogenbosch

Beste VNSG-lid,

Dit evenement wordt verplaatst naar het najaar! De nieuwe datum is 22 november. Aangemelde deelnemers zijn per mail geïnformeerd. Excuses voor het ongemak!


De VNSG wil op dinsdag 9 mei een Integration Day organiseren samen met de  International Focusgroup for PI (IFG for PI) en SAP development.

Integratie  is een belangrijk onderwerp dat op de agenda van vele organisaties staat. Wat staat ons te wachten? Hoe kan SAP hierbij ondersteunen? Wat zijn de mogelijkheden in een bestaand en veelal complex IT-landschap?

Er is veel informatie over integratie beschikbaar en die willen we dan ook delen met onze leden delen tijdens dit eendaags evenement. Zonder sponsoring is deze dag niet mogelijk. Dus vandaar ons verzoek aan onze partners om ook deze dag mogelijk te maken!

Voorlopig opzet van de dag
Het integratieteam van SAP onder leiding van Udo Palzer en Sindhu Gangadharan geeft de laatste ontwikkelingen vanuit SAP. Daarnaast kunnen best practice verhalen niet ontbreken op de agenda. We geven sponsoren de gelegenheid om hun expertise te laten zien op dit vakgebied in de vorm van expertisesessies. Als laatst is een internationaal charter gestart om een CIO guide op te zetten voor het bedrijfsleven. De status ervan wordt ook besproken.

Ben je integratiespecialist? Of komt steeds meer de vraag hoe je binnen je organisatie alles aan elkaar kunt blijven knopen?
Zet dan deze dag alvast in je agenda!

Gegevens

Evenementtype
Themadag
Status
Evenement geannuleerd
9 uur - 18 uur SAP Nederland 's-Hertogenbosch

Nu inschrijven

Over onze evenementen

De VNSG organiseert jaarlijks een uitgebreid scala aan evenementen die gratis zijn voor VNSG-leden. Bekijk ons evenementenoverzicht en meld je aan voor een of meer evenementen.

Archief

Bekijk de documentatie van de voorgaande evenementen.

Documentatie evenementen