Nu inschrijven

VNSG FG Meeting 3

, VNSG FG Meeting 3

Wij nodigen je graag uit voor de volgende focusgroep bijeenkomst. Op donderdag 21 september gaan we een bezoek brengen aan Alliander. Alliander is een groot SAP gebruiker en is volop in beweging. Momenteel gebruiken ze onder andere SAP IS-U, PI, CRM en C4C. Alliander zal ons inzicht geven in hun systeem landschap, de organisatie, de ondersteunde processen, lessons learned en haar (toekomst)visie op SAP. Verder staat Vitens op de agenda. Vitens heeft de afgelopen periode een Lean programma gedraaid binnen het laboratorium waar een aanzienlijke besparing is gerealiseerd. Mark Kroes, Lean Six Sigma Black Belt bij Vitens, vertelt ons meer over de aanpak en gerealiseerde besparingen. Lean is een aanpak voor verbeterprogramma's wat zich richt op het tegengaan van verspillingen (operational excellence) en het toevoegen van extra waarde aan bedrijfsprocessen waarbij de klant centraal staat. We sluiten onze focusgroep bijeenkomst af met het onderwerp General Data Protection Regulation (GDPR) ofwel in Nederland ook wel de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) genoemd. In het kort houdt deze wet in dat alle bedrijven met meer dan 250 medewerkers moeten kunnen aantonen dat persoonsgegevens bij hen in veilige handen zijn. Dit betekent dus dat deze bedrijven software in huis moeten hebben die hen in staat stelt om aan deze wet te voldoen. Marc van Bommel van SAP Nederland geeft meer achtergrondinformatie over de wetgeving en vertelt hoe GRC ons kan helpen hieraan te voldoen. Kom ook op 21 september en meld je aan voor de bijeenkomst bij Alliander!

Agenda

12:30 - 13:00 Ontvangst (lunch) 13:00 - 13:30 VNSG update 13:30 - 14:15 SAP (toekomst)visie van Alliander - Roel Rutten, Lead IT Consultant Alliander 14:15 - 14:45 Pauze 14:45 - 15:30 Lean binnen Customer Engagement bij Vitens - Mark Kroes, Informatie Analist @ Vitens 15:30 - 16:15 Achtergrond en oplossingen voor GDPR Marc van Bommel, Senior sales executive SAP 16:15 - 17:00 Netwerkborrel

Gegevens

Evenementtype
Focusgroepbijeenkomst
Status
Inschrijving mogelijk
Focusgroepnaam
Customer Engagement & Commerce (CEC)
12 uur - 17 uur Alliander, Dijkgraaf 4, 6921 RL Duiven VNSG FG Meeting 3

Over onze evenementen

De VNSG organiseert jaarlijks een uitgebreid scala aan evenementen die gratis zijn voor VNSG-leden. Bekijk ons evenementenoverzicht en meld je aan voor een of meer evenementen.

Archief

Bekijk de documentatie van de voorgaande evenementen.

Documentatie evenementen