Nu inschrijven

SAP BI Hands-On Workshop

, Den Bosch

Er zijn nog nooit zoveel gegevens verzameld door bedrijven als de afgelopen jaren. Hoe haalt u uit deze berg van gegevens de inzichten die nodig zijn voor succes? Tijdens de SAP BI Hands-On Workshops gaat u zelf aan de slag met de SAP state-of-the-art BI portfolio. We beginnen met SAP Lumira 2.0 en in de middag gaat U aan de slag met SAP Analytics Cloud. Aan het einde van de dag gaat u naar huis met een goed beeld van deze unieke oplossingen in het Analytics domein, met de ervaring hoe u snel en eenvoudig de juiste antwoorden kunt krijgen op ál uw zakelijke vragen.

 

De workshops worden aangeboden door de VNSG en SAP en zijn exclusief beschikbaar voor VNSG leden. In één dag ontdekt u de mogelijkheden voor self-service data exploratie. U heeft hierdoor zelfstandig, zonder IT, BI-functionaliteiten tot uw beschikking om snel antwoord te krijgen op uw vragen. De workshops starten om 9:30 en om 13:00 uur. De verwachte eindtijd is 16:30 uur.

 

Dirk Buitendijk is uw workshopleider. Aan deze workshops zijn geen kosten verbonden.

 

U kunt inschrijven voor de dag met 2 workshops. Tevens vernemen wij graag of u gebruik wilt maken van een gratis lunch.

 

Er zijn twintig plekken beschikbaar. Vol is vol, schrijf u dus nu in en doe mee. Wij kijken ernaar uit samen met u aan de slag te gaan.

Gegevens

Evenementtype
Focusgroepbijeenkomst
Status
Inschrijving gesloten
Focusgroepnaam
Business Intelligence (BI)
9 uur - 17 uur SAP Den Bosch Den Bosch

Nu inschrijven

Over onze evenementen

De VNSG organiseert jaarlijks een uitgebreid scala aan evenementen die gratis zijn voor VNSG-leden. Bekijk ons evenementenoverzicht en meld je aan voor een of meer evenementen.

Archief

Bekijk de documentatie van de voorgaande evenementen.

Documentatie evenementen