Nu inschrijven

Hét succes van digitale transformatie? Single-stack e-commerce voor SAP

Samenvatting
De customer experience zal in de toekomst als belangrijkste merkeigenschap worden beschouwd. Het klantgedrag is echter in de laatste jaren verandert door de opkomst van digitale kanalen. Dé reden voor digitale transformatie. Om op al die kanalen een optimale klantbeleving te kunnen bieden is een single-stack e-commerce oplossing een absolute must in de omnichannel strategie. In deze webinar presenteren wij waarom single-stack e-commerce voor SAP, essentieel is in het digitale transformatie proces.

Waarom is deze webinar interessant om aan deel te nemen?
Dé single-stack e-commerce oplossing voor SAP van Sana is de sleutel tot succes in het digitale transformatie proces. Wij leggen in deze webinar uit waarom!

Wat wil je dat een deelnemer uit deze sessie meeneemt?
Sana biedt een betaalbare b2b e-commerce platform die 100% naadloos met SAP integreerd en helpt de business uit te breiden, klantenservice te verbeteren en verkoopproces te optimaliseren.

Voor wie is deze webinar interessant?
Functies: IT, marketing, sales, e-commerce managers & c-level
Organisatiegrootte: Mid-size (150 – 500mw)
Organisatietype: Groothandel, retail, distributeurs en fabrikant

  

Gegevens

Evenementtype
Webinar
Status
Inschrijving mogelijk
10 uur - 11 uur

Nu inschrijven

Over onze evenementen

De VNSG organiseert jaarlijks een uitgebreid scala aan evenementen die gratis zijn voor VNSG-leden. Bekijk ons evenementenoverzicht en meld je aan voor een of meer evenementen.

Archief

Bekijk de documentatie van de voorgaande evenementen.

Documentatie evenementen