Nu inschrijven

Gezamenlijke sessie SCM & PRO over samenwerking met leveranciers via business networks (focus op Ariba)

, Den Bosch

Beste leden,

Allereerst een hartelijk welkom voor de nieuwe leden! Een open uitnodiging aan jullie (en bestaande leden): hebben jullie behoefte aan het behandelen van bepaalde onderwerpen of andere suggesties voor de bijeenkomsten, dan ben ik altijd bereikbaar. Let me know!

Op de website stond de aankonding al een tijdje, maar hierbij ook via mail nog een uitnodiging voor de volgende bijeenkomst op 7 december 2017. 

Deze bijeenkomst wordt samen met de focusgroep Supply Chain Management en SAP/Ariba georganiseerd en heeft als onderwerp Supplier Collaboration.

Waar SAP in het verleden inzette op het Supplier Collaboration Network, ligt nu de focus op het Ariba Network. Met het Ariba Network kan niet alleen indirecte spend verwerkt worden, maar komen ook steeds meer mogelijkheden op het gebied van direct spend. Zo was de toevoeging van het scenario "subcontracting met direct delivery door suppliers" (ontwikkeld voor Microsoft) op het Connect-to-Innovate voor mijzelf een mooi voorbeeld hiervan. 

De exacte agenda wordt nog bepaald. 

OPROEP: Is er iemand die SCN in het verleden heeft gebruikt en nu Ariba gebruikt? Wil je jouw ervaringen met de overige leden delen? Neem dan even contact op. Dat zou echt een waardevolle toevoeging zijn aan de middag.

Ik hoop jullie op de bijeenkomst weer te zien!

De locatie voor deze bijeenkomst wordt waarschijnlijk SAP Den Bosch.

Jasper

voorzitterPRO@vnsg.nl

Gegevens

Evenementtype
Focusgroepbijeenkomst
Status
Inschrijving mogelijk
Focusgroepnaam
Procurement (PRO)
13 uur - 13 uur SAP Den Bosch Ocean Den Bosch

Nu inschrijven

Over onze evenementen

De VNSG organiseert jaarlijks een uitgebreid scala aan evenementen die gratis zijn voor VNSG-leden. Bekijk ons evenementenoverzicht en meld je aan voor een of meer evenementen.

Archief

Bekijk de documentatie van de voorgaande evenementen.

Documentatie evenementen