Nu inschrijven

Focusgroepbijeenkomst Project Systems (PS)

, 's-Hertogenbosch

Beste PS Focusgroeplen,

 

Op dinsdag 30 mei a.s. heeft onze focusgroep een bijeenkomst, waarbij we even terug kijken naar de bijeenkomst van de VNSG-bestuursleden bij SAP AG, maar vooral vooruitkijken naar de ontwikkelingen van Projectmanagement met S/4. Daartoe hebben we Mario Franz van SAP bereid gevonden de visie van SAP op PS, PPM en CPM uit de doeken te doen. We krijgen inkijk in de keuken van SAP over de huidige stand, de ontwikkelingen, maar ook onze inbreng in het Customer Connection programma en het Customer Engagement Initiative.

 

Daarnaast wordt het interactief! Dus willen we je uitdagen om je meest prangende vragen vooraf met ons te delen, zodat we deze bij Mario in de week kunnen leggen. Want zo halen we maximaal rendement uit deze middag, die je niet mag missen!

 

Omdat we een grote opkomst verwachten, is aanmelden verplicht (http://www.vnsg.nl/ps), aangezien we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar hebben.

 

VNSG meets SAP

 

Het focusgroepbestuur geeft een terugkoppeling van het bezoek aan SAP in april.

Projectmanagement met S/4

Nu SAP vol inzet op de ontwikkeling van S/4 zijn er tal van organisaties die zich afvragen wat dat voor hen betekent op het gebied van projectmanagement en wellicht ook portfoliomanagement. Wat is er dan beter dan deze informatie uit de eerste hand te vernemen van de man die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van deze functionaliteit bij SAP?

 

Maar we vragen wel een tegenprestatie van je. Graag horen we van jou met welke vragen jij of jouw organisatie zit op het gebied van portfolio- en/of projectmanagement, zodat we het programma optimaal kunnen laten aansluiten bij de behoefte van de groep. Deze vragen willen we graag vóór 15 mei van je ontvangen op het emailadres secretarisPS@vnsg.nl of via http://www.vnsg.nl/ps en de button “Neem contact op met deze focusgroep” 

Organiseren van sessies

Net als voorgaande jaren willen we focusgroep bijeenkomsten organiseren bij gebruikers van SAP op locatie in de praktijk.
Vind je het leuk om een middag te (helpen) organiseren laat het ons ajb weten?

 

Jouw hulp is gewenst voor:

a.       Tips & Trucs PS, PPM en CPM

b.       Onderwerpen voor de volgende bijeenkomst op 7 november 2017

c.       Focusgroep bijeenkomst organiseren

 

Vriendelijke groeten,


Anja Dorrestijn en Jacques Verboekend

Gegevens

Evenementtype
Focusgroepbijeenkomst
Status
Inschrijving mogelijk
Focusgroepnaam
Project Systems (PS)
13 uur - 17 uur SAP Nederland Forrest/Lake Amerikastraat 10 5232 BE 's-Hertogenbosch

Nu inschrijven

Over onze evenementen

De VNSG organiseert jaarlijks een uitgebreid scala aan evenementen die gratis zijn voor VNSG-leden. Bekijk ons evenementenoverzicht en meld je aan voor een of meer evenementen.

Archief

Bekijk de documentatie van de voorgaande evenementen.

Documentatie evenementen