Nu inschrijven

Eerste bijeenkomst Business ByDesign gebruikers!

, 's-Hertogenbosch

Goed nieuws! Ook voor SAP Business ByDesign gebruikers wordt binnen de VNSG een groep opgericht. De groep heeft als doel SAP Business ByDesign gebruikers uit diverse branches en met verschillende achtergronden bij elkaar brengen, zodat een platform ontstaat waar gebruikers elkaar weten te vinden om problemen uit de dagelijkse praktijk te bespreken en op te lossen. 

De nieuw op te richten focusgroep heeft als doelstelling het onderling delen van kennis en ervaring tussen VNSG-leden op het gebied van SAP Business ByDesign. Het gaat om uitwisselen van ervaringen en documentatie. Daarnaast staan op de agenda belangenbehartiging, netwerken, het indienen van collectieve ontwikkelaanvragen en het uitdragen van opgedane kennis via de VNSG.

Voor wie is het interessant?

Believers, beinvloeders en Key-users die SAP Business ByDesign hebben ingezet als ERP systeem voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Aanmelden voor de eerste bijeenkomst
Gebruikt je organisatie Business ByDesign? Of lever je diensten op dit gebied? Kom dan naar de eerste bijeenkomst op vrijdag 8 september!

LET OP:
Wil je je aanmelden voor deze bijeenkomst gebruik dan NIET de rode button maar vul
dit formulier in!

 

Gegevens

Evenementtype
Focusgroepbijeenkomst
Status
Geen
13 uur - 17 uur SAP Nederland Neptunus Amerikastraat 10 's-Hertogenbosch

Nu inschrijven

Over onze evenementen

De VNSG organiseert jaarlijks een uitgebreid scala aan evenementen die gratis zijn voor VNSG-leden. Bekijk ons evenementenoverzicht en meld je aan voor een of meer evenementen.

Archief

Bekijk de documentatie van de voorgaande evenementen.

Documentatie evenementen